Sastojci
Žao mi je, ali dati tekst “Keks: x 2” ne pruža dovoljno informacija ili konteksta da ga ponovo kreiram. Molimo navedite duži odlomak ili konkretnija uputstva.
Recept zahteva pet belanaca.
Žao mi je, ali tekst “5 kas. šećera” nije dovoljna informacija da ponovo napravim odlomak teksta. Možete li mi dati duži i detaljniji dio teksta za ponovno kreiranje?
Mjerenje mljevenih oraha u ovom slučaju je otprilike 50 grama.
Na osnovu datih uputstava, nema originalnog teksta za ponovno kreiranje. Molim vas da mi dostavite odlomak teksta.
Prašak za pecivo je čest sastojak koji se nalazi u mnogim receptima. To je sredstvo za dizanje koje pomaže pečenim proizvodima da se dižu oslobađanjem plina ugljičnog dioksida kada dođe u kontakt s vlagom i toplinom.
Da biste svom jelu dodali dašak ljutog okusa, možete koristiti malu količinu sitno isjeckane limunove kore.

Phil:
Nažalost, ne postoji kontekst ili informacija o “10 zumanaca” da bih mogao precizno rekreirati tekst. Molim vas da mi dostavite odlomak teksta.
Postoje tri odvojene porcije pudinga sa aromom vanilije.
To je jednostavan zahtjev: 1 jedinica valute u obliku gotovine, u zamjenu za količinu brašna.
Jedno pakovanje vanilin šećera je sve što je potrebno.
Potrebna količina šećera je tačno 250 grama.
Mjerenje potrebno za mlijeko u ovom slučaju je tačno sedam decilitara.
Pakovanje sadrži 250 grama margarina.
Više:
Kupovina uključuje ukupno dvadeset komada munchmallowa.
Dogovoreno je da je težina predmetnog predmeta 200 grama.

Priprema

Da biste napravili dva biskvita, možete slijediti ove jednostavne korake: Počnite tako što ćete umutiti bjelanjke i šećer, a zatim dodati mljevene orahe, brašno, rendanu limunovu koru i prašak za pecivo. Sve sastojke lagano pomiješajte prije nego što smjesu pečete na 200C otprilike 10 do 15 minuta. Ponovite ovaj postupak da napravite drugi biskvit.
Za pripremu nadjeva odvojite dio mlijeka i pomiješajte ga sa pudingom, brašnom i žumancima. Preporučljivo je koristiti mikser kako biste osigurali glatku teksturu, bez grudvica. Istovremeno zagrijte preostalo mlijeko sa šećerom i vanilin šećerom i sačekajte da proključa. U kipuće mlijeko dodajte pripremljenu smjesu za puding i mijesite dok se ne zgusne. Nakon što se fil ohladi, mikserom izmiksajte sa margarinom da dobijete jednoličnu konzistenciju. Na kraju fil podeliti na dva jednaka dela.

Da biste pravilno pripremili Munchmallow, potrebno ga je oguliti sa keksa, pazeći da se pjenasti dio odvoji od keksa. Nakon toga rukama izgnječite kekse i umiješajte ih u jedan dio fila. Drugi dio fila ostaviti žut.
Prepisano: Očistite ostatke metala koristeći kiselu vodu.
Aranžman deserta se sastoji od podloge za biskvit, zatim sloja braon fila, penaste komponente marshmallowa, žutog fila i gornjeg sloja šljake.
Serving
Tekstura torte je prilično gusta, a prezentacija je vizuelno ugodna. Recept nalaže da se podijeli na 24 komada. Međutim, zbog nedostatka određene veličine tepsije, odlučio sam da koristim okrugli kalup za tortu, što je rezultiralo 20 kriški.