Žene koje su najmanje pogodne za brak rođene su pod ova dva horoskopska znaka: Evo dva horoskopska znaka u kojima se rađaju najbolje žene.

Astrolozi su uporedili ličnosti svih dama zodijaka i istakli dve koje su ocenile najbolje i dve koje su najgore u ulozi supruge.

Evo ljudi koji su zaslužili ovu simpatičnu i ne baš simpatičnu titulu:

Najcenjenije: Vodolija

Broj jedan je žena Vodolija. Čini se nestvarnim da ona zna kako biti tako sjajna žena. Žena Vodolija – gotovo mitska žena, junakinja muških snova: uvijek lijepa, pozitivna i ljupka. Zauvek će živeti srećno pored svog muža.

Nikada ne bi živjela sama s njim iz pogrešnih razloga. Ako izlazite sa ženom Vodolijom, a još niste u braku s njom, možda ne znate kako cijeniti prave stvari.

Ovan:

Žena Ovan je tvrdoglava žena, ali samo oni koji je ožene znaju da je pored njih pravo blago.

Da, zna biti tvrdoglava, ali ova njena “mana” se ne ističe u moru drugih kvaliteta koje je čine odličnom ženom. Uvek će se truditi da bude lepa i dobro izgleda. Istovremeno će se savršeno brinuti o kući, porodici, mužu, deci… Da, imaće vremena za sve.

Ovakve su žene Ovnovi.

Najgore ocijenjene žene su žene sljedećih horoskopskih znakova:

Škorpija:

Izuzetno privlačna, šarmantno inteligentna i lijepa mlada dama, ali ima najgoru reputaciju među suprugama zodijaka. Dokle god traju ljubav i zaljubljenost, brak sa Škorpijom će biti divan.

Ali koliko će to trajati? Kada strast počne da blijedi, Škorpija može pokucati na druga vrata tražeći još, jer živi od strasti i uzbuđenja. Ovo je njena omiljena hrana.

Ribe:

Slično Škorpiji. Veoma lijepa i divna žena koja ide dalje kada joj stvari ne idu kako treba.

Iako je osetljiva, može biti i hladnokrvna. Po ovom pitanju situacija je malo ekstremna. Veoma je loša u ravnoteži. Bez obzira koliko se trude da budu dobre supruge, druge stvari (ili drugi ljudi) im lako mogu odvratiti pažnju.