Čitav život žene se okrenuo naglavačke nakon što je saznala da njen muž nije otac njenog djeteta – a ona tvrdi da ga nikada nije prevarila!

Prevara je danas toliko česta da je ponekad teško povjerovati da je iko još uvijek vjeran svom partneru. U jednom primjeru, cijeli život žene se promijenio kada je njen muž odlučio da uradi DNK analizu i rezultati su otkrili da on nije biološki otac njene kćeri. Ali tu stvari počinju da se komplikuju, jer ona tvrdi da ga nikada nije prevarila!

Anonimna žena otkrila je na Redditu da je njen muž sumnjao da je ćerka njegova, pa je odlučio da uradi DNK test i pokazalo se da je u pravu. Logično, zbog toga je izgubio povjerenje u svoju suprugu i optužio je da ga vara.

“Nikada ga nisam prevarila. On sada misli da je naša veza bila laž i želi razvod. Ne znam kako se to dogodilo, ali nisam prestala da plačem cijeli dan. Nikada nisam varala. Volim svog muža, mi smo zajedno smo od fakulteta, on je ljubav mog zivota, zgodan je i ljubazan.Osim njega u zivotu sam spavala sa jos dva muskaraca ali to je bilo prije nase veze.Nasa cerka Drugih potencijalnih očeva nije bilo. Bili smo u braku kada sam ostala trudna i aktivno smo rađali djecu – napisala je očajna žena.

  • Dodala je da ne zna zašto je uradio “glupi test jer ga nikad ne bih lagala”, ali rezultati su bili i on je sada uvjeren da nije otac. “Nisam znao kako da ga uvjerim da je to bila greška na testu i bio sam veoma uplašen.”
  • Žena je takođe rekla da se njen muž poslednjih meseci drugačije ponašao i da ju je stalno optuživao da mu je neverna, pa je odlučila da prođe još testova kako bi dokazala svoju nevinost – a tu se stvari zakomplikovale.

„Radili smo nekoliko testova. Radilo se o krvnim pretragama, a za njega, mene i našu ćerku, imali smo i termin kod specijaliste za himere (himera je ćelija sastavljena od više različitih genotipova) organizma, urednika), ali je bilo otkazana jer, kako neki od vas misle, moja kćerka nije moja po krvi.

Ne znam kako se to dogodilo, ali tužimo bolnicu u kojoj sam se porodila. Ne znam šta se desilo mojoj bebi i to je užasno. Moj muž se vratio, ali moj svijet je i dalje okrenut naglavačke i samo se nadam da nikada neće polagati taj glupi test”, napisala je žena.

Dodala je da je zabrinuta da će njena ćerka biti odvedena, ali je istovremeno želela da zna gde je njena biološka ćerka i da li je dobro.

Ljudi su bili šokirani pričom.

“Šta, šta je dođavola? Nisam mislio za milion godina da će se to dogoditi”, “Nedavno je bio jedan takav slučaj vantjelesne oplodnje.