Javnost je danima opsjednuta nagađanjima o Kate Middleton i zbivanjima u britanskoj palači. To je izazvalo vrtlog teorija zavjere i raširenih nagađanja.

  • U nastojanju da se ove glasine uguše i razjasne, britanska javnost s nestrpljenjem iščekuje pojavljivanje vrlo cijenjenih članova kraljevske obitelji, Kate i Williama.
  • Zabrinutost u Velikoj Britaniji je stvarna, posebno s obzirom na kontroverzu oko digitalno izmijenjenih fotografija Kate Middleton i njezine odluke da se podvrgne operaciji i povuče iz javnog života. Nažalost, Buckinghamska palača opetovano je pogriješila ignorirajući te zabrinutosti umjesto da šuti.

Otkriće da je fotografija Kate Middleton i njezine djece možda prerađena, vjerojatno korištenjem umjetne inteligencije, uspaničila je britansku javnost. Sada su svi ispunjeni velikom brigom i tjeskobom oko toga gdje se Kate nalazi. Nakon što je kontroverzna fotografija objavljena, teorije zavjere počele su pljuštati sa svih strana.

Sumnja javnosti u princezine motive mijenjanja fotografija znatno je porasla. Javnost je iznimno zabrinuta što se na montiranim fotografijama princeza od Walesa nalazi bez vjenčanog prstena na ruci. Ova nesretna situacija može se pripisati nizu čimbenika. Možda je malo smršavjela i brine se da će joj prsten skliznuti s prsta. S druge strane, njezina je nedavna operacija možda uzrokovala oticanje zglobova, što je dovelo do njezine odluke da ne nosi vjenčani prsten. Međutim, važno je razmotriti mogućnost da je princeza možda namjerno odlučila ne nositi prsten bez obzira na vanjske okolnosti. Nedavni nedostatak hladnokrvnosti princa Williama dodatno je potaknuo bijes javnosti kada nije prisustvovao misi zadušnici kralja Constantinea.

Samo sat vremena prije obreda mnoge je zbunio i digao buru neodređenim spomenom “privatne stvari”. Princ William proveo je više od sat vremena na sprovodu svog kuma, a nemoguće je ne razmišljati o mogućim ishodima. Nedavno su promatrači vidjeli njih dvoje kako se zajedno voze u automobilu s dubokom tugom na licima. Dok je William izgledao zadubljen u svoju papirologiju, Kate je gledala kroz prozor, naizgled izgubljena u mislima. Usred brojnih neodgovorenih pitanja, Palača je svjesno izabrala šutnju, uskraćujući nam jasne odgovore. Njihov izbor da zataje informacije za koje su vjerovali da su u najboljem interesu britanske javnosti pokazao se njihovom najvećom pogreškom. Nemojmo zanemariti njihov nedostatak reakcije kada je princeza Diana tragično preminula.

Usred niza zdravstvenih problema, glasina o nevjeri, foto skandala i raznih drugih kontroverzi, tmurna atmosfera zavladala je kraljevskom palačom.
Princ William je istaknuta figura po ovim pitanjima i odlučio je progovoriti i pozabaviti se tim problemom. Dugo su se vrtjela nagađanja o budućem kralju Engleske i njegovoj navodnoj ljubavnici, koja je majka troje djece. Međutim, te su se glasine posljednjih dana pojačale iz svima nama poznatih razloga. Unatoč nadzoru i nagađanjima koja okružuju njega i njegovu obitelj, princ William ostaje neuznemiren i čini se da je u skladu s onim što svijet govori, što dokazuje njegovo mirno držanje na nedavnom društvenom okupljanju.

Princ je prije toga otvorio dobrotvornu udrugu u zapadnom Londonu usmjerenu na potporu mladim ljudima. Tijekom priredbe s entuzijazmom je sudjelovao u prekrasnoj aktivnosti ukrašavanja kolača s djecom.

Kako prenosi Daily Mail, princ William je izrazio divljenje umjetničkom talentu svoje supruge te je čak priznao da njegova djeca Charlotte, George i Louis imaju veće umjetničke talente nego kad su bili njihovih godina.

S dozom zaigranosti, William se duhovito osvrnuo na svoj navodni nedostatak kreativnosti, zabavno najavljujući djeci: “Budući da volim prskalice, moja je misija zapaliti ih što je više moguće.” U dobrotvornoj organizaciji Princ od Walesa mogao se vidjeti nacerivši se događaju dok je naglašavao važnost ograničavanja vremena koje djeca provode pred ekranom, priznajući da su odrasli jednako odgovorni za takvo ponašanje. Uz svakodnevne službene obveze, vješto peče kolače i igra košarku sa svojom djecom, pokazujući svoju sposobnost multitaskinga. Za sada se William usredotočuje na projiciranje osjećaja normalnosti i izbjegavanje pretjeranih nagađanja o njegovom udvaranju s Kate Middleton. Kao što se i očekivalo, drugi ishodi nisu predviđeni.