Pokojni kantautor Marinko Rokvić bio je oženjen Slavicom Rokvić i zajedno su odgojili dva sina: Nikolu i Marka Rokvića (Marko Rokvić). No, kao što većina zna, Malenko je prije braka sa Slavicom dobio dijete.

Iz prijašnje veze s Milom dobio je sina Darija, a Malenko je svoju očinsku privrženost iskazao tako što je službeno priznao najstarijeg sina i dao mu vlastito prezime, za razliku od nekih njegovih kolega iz estrade koji nisu htjeli priznati rođenje. njihovog sina.dijete. oženiti se.

Nakon Maljenkove smrti, Slavica Rockovich (mlađim generacijama poznatija kao majka Nikolaja Rockovicha) postala je vrlo fascinantan lik, privlačeći pozornost medija i javnosti. Nakon tragičnog gubitka supružnika, Slavičin broj pratitelja znatno je porastao nakon što je nedavno otvorila svoj profil na Instagramu. Doista, jako je predana navedenoj platformi. Posljednjih nekoliko godina sa svojim vjernim pratiteljima dijeli široku lepezu sadržaja, s posebnim naglaskom na svoju kulinarsku stručnost. Nikolaj i njegov brat Marko odrasli su okruženi vrhunskim jelima koja se pripremaju u Slavičinoj kuhinji, a poznato je da je i danas rado posjećuju, sami ili u društvu supružnika i djece.

Unatoč tragediji, majka Nikolaya Lokovicha pripremila je sve za svoje najmilije u čemu će uživati ​​tijekom njihova posjeta. Osim toga, često čuva i unuka, a sudeći po snimkama i slikama, čini se da je smirena i zadovoljna žena. Nakon smrti supruga, do kojeg joj je najviše bilo stalo, svoju je pozornost usmjerila na svoje sinove, dajući prednost njihovom sretnom i zadovoljnom odrastanju nad vlastitim profesionalnim bavljenjem. Glazbenik je nedavno dao više uvida u stvar, a svi su bili duboko dirnuti privrženošću i poštovanjem koje je pokazao prema svojoj majci.

Rockovich je izrazila duboku zahvalnost svojoj majci, nazvavši je izvanrednom ženom i izvanrednom majkom. Prepoznao je njezinu nesebičnost i nesebičnost jer je život posvetila njihovoj obitelji, odustajući čak i od karijere. Rokvić joj iskreno zahvaljuje na nepokolebljivoj prisutnosti i podršci. Rockovich je slijedila primjer svoje majke i pokušala odgojiti svoje troje djece istim odgojnim metodama koje je ona činila. Trenutno je uspješan uz snažnu podršku supruge Bojane, a ne treba zanemariti ni važnu ulogu bake Slavice. Pravu dubinu ljubavi i odanosti koja dolazi s odrastanjem uz bake i djedove mogu razumjeti samo oni koji su to iskusili.Mama Nikolaya Rockovicha bila je ispunjena radošću dok je grlila svojih petero unučadi.