Ovo su horoskopski znakovi koji će najvjerovatnije lagati.

Svi mi ponekad pribjegavamo maloj laži kako bismo zaštitili svoja osjećanja ili sakrili svoju nesigurnost. Međutim, neki ljudi savršeno vladaju umijećem laganja. Ovo su horoskopski znakovi koji će najvjerovatnije lagati.

Blizanac

Blizanci su poznati po svojim dvostrukim ličnostima, pa ne čudi da su pobednici u kategoriji “Laži”. Njihova sposobnost brzog mijenjanja raspoloženja i misli često rezultira blagim pretjerivanja i izmišljanja kako bi zadržali centar pažnje.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj potrebi za pažnjom i samopromocijom, zbog čega su skloni malim “prilagođavanjima” istine kako bi se osjećali bolje. Njihova izjava „Nisam ovo uradio“ često završava sa „Ali mogao sam!“ Leo se često igra sa istinom kako bi se osećao veći nego što zapravo jesu.

Ribe

Ribe su veoma saosećajne i često će pribegavati malim lažima kako ne bi povredile tuđa osećanja. Njihove izjave, poput „Da, naravno, torta ti je odlična“, često nisu sasvim tačne, ali to čine u dobroj namjeri.

Vaga

Vage imaju tendenciju da izbjegavaju sukobe i ostaju neutralne, što ih može natjerati da govore male laži kako bi očuvale mir u vezi. Njihov poznati citat, “Nije me briga gdje večeramo”, mogao bi biti samo trik da se izbjegnu svađe oko izbora restorana.

Škorpija

Škorpije su poznate po svojoj misterioznoj prirodi, ali istina je da često imaju tendenciju da čuvaju tajne i sakriju svoja osećanja. Njihova sposobnost da sakriju informacije može se protumačiti kao laganje, jer često ne otkrivaju sve što znaju. No, možda je to tajanstvenije od laganja, prenosi Index.hr.