Sekhar Alexic je otkrila da nikada neće zaboraviti mjesto u kojem je rođena i kuću u kojoj je odrasla. Iako mu je život bio težak, nikada nije zaboravio gdje je započela njegova karijera i tvrdio je da svatko treba cijeniti sve što ima u životu, ma koliko nam se nevažnim činilo.

Kada smo posjetili Sekharino rodno mjesto, susjedi su bili puni hvale za nju, hvalili je i isticali da se iz gliba popela i vlastitim trudom postigla ono što je danas. Komšije su nam ispričale kako je Ibrimina nijema majka nju i brata odgajala u teškim uvjetima, provodeći većinu vremena u trošnoj staroj kući.

“Sekhar je u početku živio s majkom i bratom u sobi u školi, ali više nije tamo. Tamo nisu imali ništa, čak ni peć za grijanje, čak ni kupaonicu. Morali su se tuširati u kampusu, spavali su na prostirkama .. Cijela obitelj je bila gladna. Poslije im je susjed dao kuću za stanovanje, ali i kuća je bila jako stara”, rekla je susjeda.

“Iako nikada nisu imali novaca, Sekhar je uvijek bila dobro raspoložena i uvijek je s osmijehom na licu dočekivala susjede kad bi prolazila ulicom. Susjedi su je jako voljeli. Bila je odlična učenica u školi. studentica, želim pjevati svaki put kad dobije priliku. Veselimo se što ćeš uspjeti u životu. On zaslužuje najbolje, baš kao i njegova majka koja je uspješno vodila Sekhar i njezinu braću kroz teška vremena Na pravom putu”, zaključila je susjeda.

Seka je samo jedan od primjera koje treba slijediti, a to znači da nikada ne treba odustajati, pa makar to bilo i najteže u životu, jer nakon svake loše situacije dolazi bolja i ljepša situacija.