Sanja Kužet šarmantna je i dojmljiva voditeljica koja je u svijet estrade unijela nesvakidašnje uzbuđenje stekavši afirmaciju sudjelovanjem u gledanoj emisiji “Zvezde Granda”. U suradnji s cijenjenim kolegom Vojom Nedeljkovićem dosljedno pruža snažnu podršku sudionicima svake epizode. Nedavno je Grand produkcija objavila uzbudljivu vijest o Sanji Kužet. Tijekom produkcije otkrili smo da je voditeljica trenutno trudna te da će ostatak sezone uzeti pauzu kako bi se u potpunosti posvetila trudnoći i porodiljnom dopustu. Voditeljica Sanja Kužet trenutno je trudna s trećim djetetom, a budući da je u četvrtom mjesecu trudnoće, neće moći završiti ovu sezonu “Zvezda Granda” te će na porodiljsko odsustvo otići u mirovinu.

 

Kad dođe vrijeme, posvetit će se svim srcem i strpljivo čekati dolazak te radosti. Njezina je zamjena pomno odabrana, a vjerojatno će je zamijeniti plavokosa voditeljica, a nakon što je Sasha Popovich saznala sretnu vijest, nije gubila vrijeme razmišljajući o Sonyjinoj potencijalnoj nasljednici. Bojana Ražić, koja je s Popovichem radila u Grandu i na Popovichevo zadovoljstvo, sada se spekulira o pregovorima za novu ulogu. Dok detalji ostaju tajna, pouzdani izvori bliski Popovichu otkrili su kako Boyana ima najveće šanse za Sanjino mjesto. Boyana je tijekom gostovanja u “Magazinu In” otkrila da nosi titulu Miss Crne Gore. Prošlo je mnogo godina od kada sam imala čast da se takmičim na izboru za mis Srbije i Crne Gore kao mis Crne Gore. To se čini kao daleka uspomena, prije gotovo dvadeset godina. Od mladosti sam imao privilegiju komunicirati s ljudima izvanredne fizičke privlačnosti i usput stvarati vrijedna iskustva.

 

Posebno je Vesna bila izvrsna učiteljica koja me inspirirala o prirodi ljepote i njezinoj ispravnoj primjeni. Osobnu njegu i izgled shvaćam vrlo ozbiljno, ali ne mogu poreći da sam iskusila određene razine frustracije tijekom natjecanja na izboru za Miss. Sa 17 sam imao vrlo nisko samopoštovanje, iako sam tada izgledao apsolutno najbolje. Kad se sada osvrnem na to vrijeme, shvaćam da sam deseterostruko narastao. Počela sam prihvaćati sve svoje nesavršenosti i davati sve od sebe da ih popravim i poboljšam, što je donijelo ogroman osjećaj zadovoljstva.