Glumica Lidija Vukićević poznata je po svojoj dugoj crnoj kovrčavoj kosi, a sada je sve iznenadila svojom posljednjom objavom na Instagramu.

Ipak, vjerovali ili ne, glumica se odlučila na promjenu i iznenadila sve svoje obožavatelje objavom fotografije na Instagramu.

Drugim riječima, Lidija je popravila kosu i prvi put je odjenula ovu kombinaciju.

“Mogu ja to”, napisala je.

Inače, Lidija Vukićević nedavno je otkrila da je napokon pronašla odgovarajućeg partnera koji je od nje mlađi čak 15 godina.

– Moj mali prijatelj mi donosi novu sreću. Treba mi netko sličan meni, ne vjerujem da se suprotnosti privlače. Ne trebam se smiriti, ali trebam da me partner slijedi. Glumica je rekla da je onaj tko me je pokušao spustiti na zemlju završio mnogo niže od mene.

– Tipično sam emotivna osoba, ali svojim emocijama treba dobro upravljati. Trudim se da se ne izdajem svima i tek sam nedavno shvatila da me dosta ljudi doživljava kao društvenu instituciju jer znam slušati, empatična sam i upijam kao spužva, što mi je na kraju i pošlo za rukom imala negativan utjecaj. – Ja odlučujem za koga ću – zaključuje glumica za „Blic“.