Od svog pojavljivanja na regionalnoj javnoj sceni, pop pjevačica važi za jednu od najljepših i najkarizmatičnijih dama, a taj nadimak nosi i dan danas.

Na figuri bi joj pozavidjele i tinejdžerice, a u 43. godini pokazuje svoju figuru, pa ne čudi što joj ne može odoljeti silna seksualna želja.

Vrlo je aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je podijelila fotografiju iz djetinjstva. Ona je Ivana Stamenković Sindi, članica manekenskog kolektiva.

Cindy se fotografirala s roditeljima, a mnogi nisu znali da je ona djevojka na fotografiji.

Podsjetimo, kada je karijerno sve bilo na zadovoljavajućoj razini, Ivana je željela ostvariti svoje ciljeve u ulozi majke.

Zaljubila se i svome mužu rodila kćer. Međutim, brak je bio izuzetno kompliciran i ubrzo su se razišli.

– Ne sjećam se baš svojih godina, ne sjećam se ni kad sam se udala. Te sam godine imao 26 godina i vratio sam se iz inozemstva. Moj muž je četiri godine mlađi od njega, nema karijeru i nema iskustva. Hodali smo pet godina i samo kratko bili u braku. Nisam ništa birao, samo sam se zaljubio. Brak je trajao godinu dana, a razvod je trajao pet godina jer smo se morali na sudu boriti za skrbništvo nad djecom – rekla je bivša članica manekenske grupe.

Inače, osim što joj je vruće u društvu, šuška se i da joj je zbog Cindy muškarac prerezao vene. Prije pet godina Urosh Jeldych navodno je pokušao samoubojstvo nakon što ga je Cindy izbacila iz svog stana.