Poznati folk pjevač Đani  i njegova supruga Slađa u utorak uveče su proslavili 18. rođendan svoje voljene Sofije. Nekoliko uglednih prisutnih krasilo je restoran u Beogradu, a među njima je bila i proslavljena pevačica Zlata Petrović, koja je stigla u društvu svog sina Jovana Pejića.

 

 

 

Kada je Zlata Petrović stigla, njen sin Jovan je izrazio nezadovoljstvo odbijanjem da pozira sa svojom majkom pripadnicima sedme sile. Nastavio je da viče na nju. Zlata se obratila sedmoj sili i napravila otkrovenje o Jovanovom trenutnom raspoloženju. „Moj sin se ne oseća dobro“, objavila je. “Ne voli da fotografiše i uznemiruje se zbog toga, iako je odlično dete.” Zlata je potom ispričala svoje planove za predstojeći rođendan. „Zlata je otkrila da njena namera da dođe nije bila da pije vodu neprijatnog ukusa, već da uživa u činu ispijanja pića i uživanja, praćenog melodičnim pevanjem pesme.

 

 

 

Naime , poznato je da je Zlata Petrović sa 14 godina ušla u prvi brak sa muškarcem prema kome nije gajila nikakva ljubavna osećanja. Ova odluka je doneta po nalogu njene majke i očuha.Nakon što je završila osmi razred, dogovorili su je da se uda za bogatog i privlačnog muškarca. Uprkos ovim osobinama, Zlata nije bila zadovoljna aranžmanom jer joj je nedostajala romantična vezanost za njega. U našoj zemlji mlade žene često prekidaju školovanje i umjesto toga se odlučuju za brak ili posao u kući. Uobičajeno je da se na romskim svadbama u Italiji ili Parizu menja novac za mladu, ali kod mene to nije bio slučaj. Tokom moje ere, bogate porodice su tražile vredne devojke poput mene. Kada su me roditelji jednog mladića vidjeli kako obavljam sitne poslove poput čišćenja, pranja i neumornog rada, odlučili su da ću biti idealna supruga za njihovog sina bez konsultacija sa mnom. Iako nisam izneo nikakve prigovore, ostao sam ogorčen prema sudbini. Tugovala sam tri meseca, uprkos činjenici da je moj muž, čije ime neću da otkrivam, bio ljubazan i zapanjujuće zgodan mladić, kako je jednom pevačica opisala.