Biti pjevač nije lak podvig, a stalna putovanja od grada do grada, pa čak i od kontinenta do kontinenta, mogu ih ostaviti iscrpljenima od svojih najtežih nastupa. Kao rezultat toga, muzičari se trude da maksimalno iskoriste svoje slobodne dane kada nisu na sceni.Da li ste se ikada zapitali kako poznati ljudi provode svoje vreme kada nisu u centru pažnje?

 

 

Za zadivljujuću Brenu, njena jutarnja rutina se sastoji od prve šoljice kafe u miru njenog dvorišta na Bežanijskoj kosi. Kada nije zauzeta obradom svog ličnog rajskog vrta prepunog ruža, ona takođe uživa u društvu određene osobe, kako je jednom otkrila. Pevačica je u šali izrazila divljenje konkretnom medvedu, navodeći njegovu divnu prirodu i to kako uživaju u jutarnjem ispijanju kafe s njim. “On je savršen”, dodali su. Utjehu pronalaze u tišini jutra dok pijuckaju kafu u mirnom okruženju.

Saša Matić njeguje društvo svojih najmilijih i uživa da slobodne dane provodi putujući sa porodicom i prijateljima.

 

 

 

Prema rečima Nemanje Nikolića, sport je efikasan saveznik u borbi protiv stresa i iscrpljenosti. Kao ribaru, njegova strast je prerasla u stil života. Počeo je da peca sa četiri godine kada ga je baka vodila na obližnju reku Toplicu.

 

 

Sada ozbiljno shvaća ribolov, istražuje rijeke širom svijeta, od naših lokalnih rijeka do Kanade i Pacifika. Tokom sedmice svo slobodno vrijeme koristi za boravak u prirodi i na rijeci.

 

 

S druge strane, Andreana Čekić otkriva svoje zastoje kada ne nastupa. Priznaje da spava što je više moguće kako bi nadoknadila izgubljeno vrijeme vikendom, iako se bavi svakodnevnim obavezama. U vrijeme kada se srijeda otkotrlja, osjećala se kao „mrtav čovjek. Jelena Gerbec je istakla da retko ima slobodnog vremena, s obzirom da je majka dve devojčice. Objasnila je da većinu slobodnog vremena provodi u kuhinji, a ponekad može i prošetati sa svojom djecom. Jelena je istakla da je ona uvek majka, a to je puna obaveza koja joj zauzima sve sate u danu, svakog dana.