Znamo da muškarci teže izražavaju svoje osjećaje nego djevojke. Ali muškarci su bolji u izražavanju svoje ljubavi djelima i praktičnim postupcima.

Od djetinjstva se dječake uči da budu jaki kako bi mogli pomoći prijateljima, obitelji ili partnerima u nevolji. Muškarcima je teško biti otvoren i ranjiv, ali nije nemoguće. Zapravo, sve postaje lako onog trenutka kada se čovjek zaljubi.

Evo nekoliko znakova da je muškarac zaljubljen.

On vas voli i poštuje zbog toga što jeste.
U svijetu u kojem površnost, izgled i ljubavni odnosi razočaravaju, kada muškarac istinski voli djevojku, on voli cijelu nju, ne samo njen izgled. Volio ju je zbog svih njezinih mana i zbog svih njezinih vrlina. Ona poštuje odluke koje donosi.

On je tvoj najveći fan
Kad se muškarac zaljubi u vas, nije mu dovoljno to što ste uspješni na poslu, on želi i da vi budete uspješni na poslu. On je vaš najveći navijač i najglasnija podrška. Vjeruje u vas i ono što želite postići.

to vas štiti
Ne samo da vas štiti od fizičkih ozljeda, nego vas također štiti od emocionalnih ozljeda. Uvijek je bio na oprezu i spreman pomoći.

on je snažan
Kad su došla teška vremena i trebalo je donijeti teške odluke, bio je jak i učinio bi sve što je potrebno da stvari funkcioniraju. Ne prebacuje odgovornost na druge, već sam preuzima odgovornost.

hvala na vašem mišljenju
Zaljubljeni muškarci će tražiti savjet i cijeniti ono što imate za reći. Bilo da se radi o politici, vjeri ili poslovnim temama.

On vas sluša
Slušajući vas i probleme koje mu govorite, dokazuje koliko vas voli. Obratit će pozornost na sve probleme s kojima se susrećete i dati sve od sebe da vam pomogne.

zapamti što si rekao
powerofpositivity.com piše da će, ako vas stvarno voli, zapamtiti sve što ste mu rekli. Od vaše omiljene boje do vrste kave koju pijete do vaše omiljene vrste knjiga za čitanje. Sjeća ih se jer su mu te stvari postale važne.

zaustavit će svoj posao
Ako treba, prekinut će sve što je dosad radio i otići će vam pomoći kad tražite. On uvijek nađe vremena da se pozabavi vama i vašim problemima.

Voli te dovoljno da te pusti
Kada se muškarac uvjeri u svoju ljubav prema vama, neće imati problema prihvatiti činjenicu da ste se večeras odlučili družiti samo s prijateljima. On razumije da ste zaposleni i da imate svoj život koji želite provesti sa svojim prijateljima.

On misli na tebe
Nedostajat ćete mu kada ujutro budete morali ići na posao ili vikendom u posjet obitelji. Čak i ako ste daleko od njega, on će misliti na vas i uzbuđeno čekati vaš povratak.

on osjeća tvoju bol
Ako se ti povrijediš, i on će biti povrijeđen. Kao da fizički može osjetiti bol koju ti osjećaš. Kada su muškarci zaljubljeni, oni prirodno ne žele da njihove partnerice pate, a kada su povrijeđeni, učinit će sve da ih zaštite.