Dijana i Stan Đoković roditelji su jednog od najboljih tenisera svih vremena nedavno su se pojavile fotografije sa njihovog venčanja i mnogi su bili iznenađeni kako su tada izgledali.

Kao što svi znamo, Novak je najstariji sin Dajane i Srdana Đokovića Nedavno se na društvenim mrežama pojavila fotografija sa venčanja Dajane i Srdana Đokovića.

do sad. Na fotografijama sa venčanja malo ko je mogao da prepozna Dijanu, uglavnom zbog toga što je njena frizura bila malo drugačija od današnje. Veliku pažnju privlače i vjenčanice.

Novak Đoković je tokom svoje karijere često isticao da mu je porodica zapravo najveća podrška i da bez njih ne bi mogao ništa da postigne.

Podsećanja radi, tokom gostovanja u emisiji Dok anđeli spavaju, majka Dajane Đoković, najbolje teniserke sveta, priznala je da je slučajno ostala u drugom stanju sa Novakom. S obzirom na relativno kratko vreme zabavljanja sa Đokovićem, juče mu je, dok ga je bodrila, jasno stavila do znanja da nema nikakvih očekivanja od njega.

– Sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, rekla sam da ću zadržati dete i da nema nikakvih obaveza. Htela sam da imam tu bebu, a on, šta god da je odlučio. Ne mogu da se posvetim nekome s kim sam tek nekoliko meseci, to mi je malo previše – kaže gospođa Đoković.

– Srđan ima neke svoje igre, šta ako išta. S vremena na vreme me je pitao: „Šta bi bilo da se nisam udala za tebe, da li bi mi dozvolila da upoznam Novaka, a ja sam odgovorila: „Ko zna da budem Novak?“ nazvati drugačije, ali pitanje je šta će se desiti. ”

Roditelji Novaka Đokovića upoznali su se na Kopaoniku kada je Dajana došla da polaže ispit za instruktora skijanja. Među njima se brzo razvila ljubav, na kraju su se venčali i rodila tri sina: Novaka, Marka i Đorđa.