Zatrudnjela sam sa 17 godina jer nisam imala pojma u šta se upuštam u tako mladoj dobi.

Bio je stariji, ali mi nije skrenuo pažnju na moguće posljedice, a to se dogodilo, nakon prve veze. Kada sam saznala da sam trudna, život mi je otišao u pakao i mislila sam da stvari ne mogu biti gore, ali i ja sam se prevarila.

Uvijek sam imala više novca nego što mi je trebalo, novac mojoj porodici ništa nije značio, kuća je bila puna novca, a odlazak kod privatnog doktora i abortus a da niko ne zna nije mi bio problem.

Kad sam došao, nije me pitao koliko imam godina, samo je tražio novac. Uvjeravao me je da će sve biti urađeno na najbolji mogući način i da niko neće primijetiti da sam napravio ovu intervenciju.

Kako je rekao, nakon što me je očistio, trebalo mi je malo vremena da skupim snagu. Otišao sam kući i zaključao se u svoju sobu. Iako mi je rekao da će biti u redu, nekoliko sati kasnije mi je počelo da mi je loše i mislila sam da će to proći…

Dva dana me je boljelo, krila sam se od roditelja, rekla sam da sam prehlađena, a onda su me bolovali. tako lose, do te mere da ne mogu da podnesem. Sve sam priznao majci… Dok sam stigao u bolnicu, bilo je kasno za bilo kakvu intervenciju da mi se spasu reproduktivni organi.