Čuveni ruski astrolog Pavel Globa, koji se astrologijom bavi već 40 godina i veoma je poznat u bivšim sovjetskim republikama, nedavno je predvideo da će 2024. biti divna i plodna godina za oba znaka zodijaka.

Globa je istakao da je prema kineskoj astrologiji 2024. godina Zelenog drveta i Zmaja, koji će Vodoliji i Ribama donijeti uspjeh, sreću i zavidne prihode. Evo kratkog pregleda vašeg horoskopa za narednih 12 mjeseci.

Vodolija

Očekuju vas mnoge prijatne promene. Vodolije će na kraju imati jasnu ideju šta žele i kako to postići. Kakvu god odluku da donesete donijet će vam dobre rezultate i bit ćete sretni. Vaš život će započeti novu fazu za kojom ste čeznuli! Svi putevi vas vode ka prosperitetu i bogatstvu.

Riba

Za Ribe će 2024. biti bajka – uspjeh vas čeka svuda, bilo u poslu, finansijama ili privatnom životu. Vaša karijera, čak i ako to ne očekujete, krenut će uzbrdo i ambivalentno – i možda vam se neće svidjeti jer niste sigurni da je posao koji radite vaša prava posvećenost. Međutim, što se ljeto bliži, Ribe su spremnije napustiti posao koji im se ne sviđa, potpuno promijeniti karijeru ili pokrenuti vlastiti posao. Svađe i skandali će biti ostavljeni, a vaša veza će biti harmonična.