Želite li naučiti nešto novo o svojoj ličnosti? Krstarica piše da vam ovaj test ličnosti može pomoći da otkrijete svoje jedinstvene osobine, prednosti, mane, prirodu, način razmišljanja i stil ponašanja.

Karakteristike ravnih palčeva:

Ako imate ravne palčeve, vaše osobine ličnosti ukazuju na to da ste možda prilično tvrdoglavi i šefovi. Takođe možete biti racionalni i logični. Takođe možete postati dobar vođa. Možda odišete osjećajem autoriteta. Možda ćete biti dobri i u analiziranju i preciznom promatranju onih oko sebe. Naravno, nemoguće je iskoristiti vas osim ako ne spustite gard.

Takođe možete biti veoma oprezni i dobri u otkrivanju opasnosti. Obično imate pokeraško lice i čvrstu vanjštinu, ali ste ljubazna, srdačna osoba. Takođe možete imati snažnu snagu volje, samokontrolu i disciplinu. Međutim, vaše negativne osobine mogu biti razdražljivost ili neopraštanje.

Ključne osobine ličnosti:

 1. Tvrdoglav, dominantan,
 2. logičan, vođstvo,
 3. autoritativan,
 4. analitičan,
 5. pažljiv,
 6. oprezan,
 7. jake volje,
 8. nemilosrdan.

Karakteristike iskrivljenog palca:

Ako vam je palac iskrivljen, vaše osobine ličnosti ukazuju na to da ste možda emotivna i izražajna osoba. Možda ćete biti dobri u prilagođavanju novim okruženjima i situacijama. Skloni ste da budete veoma saosećajni prema drugima.

Takođe se možete dovesti u situacije koje kasnije povrijede vaša osjećanja. Vi cijenite emocije i odnose više od sebe. Možda ćete kasnije u životu naučiti da cijenite sebe.

Glavne osobine ličnosti:

 1. Emocionalan,
 2. izražajan,
 3. prilagodljiv,
 4. pažljiv,
 5. razmišlja prije nego što se ponaša,
 6. radoznao,
 7. umjetnički,
 8. kreativan,
 9. previše fleksibilan,
 10. neodlučan.