Nakon godina čežnje, moje najdublje želje konačno su se ostvarile, neobično čudo je oživjelo: Rada Manojlović je ispunjena neizmjernom radošću – i svi se pridružuju slavlju, čestitajući od srca.

Radina golema popularnost u domaćem talent showu može se zahvaliti njezinoj odluci da prigrli svoju prirodnu ljepotu i suzdrži se od bilo kakvih kozmetičkih poboljšanja. Iako je napravila neke manje izmjene na zubima, one su bile beznačajne u usporedbi s opsežnim ortodontskim tretmanom kojem je bila podvrgnuta pomoću aparatića. Javnost se slaže da je Rada uvijek imala prizeman stav, a i sama je kroz razne komentare iznosila svoje mišljenje o ovome. “Moram priznati da mi se najveća želja ispunila.

U svom govoru započela je izražavanjem dugogodišnje želje da nastupi na P0poviću i Grandu. Rada, prema vlastitim riječima, ističe važnost prisjećanja svog skromnog podrijetla i osiguravanja da uspjeh ne pomuti njezinu prosudbu. Živopisno prepričava svoju prvu audiciju u pratnji roditelja, koja je završila razočaranjem i dovela je do suza.

Zbog neadekvatnog stanja svog telefona, morala ga je objesiti na čavao na zidu kako bi dobila signal. No, nakon nekoliko dana Saša joj se javio i prenio radosnu vijest da je uspješno prošla audiciju i time ispunila svoju životnu želju. Ova je objava popraćena salvom čestitki svih oko nje. Rada Manojlović, istaknuta ličnost srpskog pop-folk žanra, rođena je 25. kolovoza 1985. godine u Požarevcu.

Godine 2007. krenula je na svoj glazbeni put osvojivši javnost izuzetnim talentom iskazanim u prestižnom natjecanju “Zvezde Granda”, gdje je osvojila drugo mjesto. Taj ključni trenutak njezinu je karijeru potaknuo naprijed, što je dovelo do stvaranja brojnih hit albuma među kojima su “Cao bezobrazni”, “Deset sopod nule”, “Marakana” i “Metropola”. Radino neusporedivo vokalno umijeće i njezin besprijekoran spoj tradicionalnih folklornih utjecaja s modernim pop senzibilitetom prikupili su njezino ogromno obožavanje i hvaljenje.

Rada Manojlović, podrijetlom iz Požareva, postala je jedna od najpoznatijih pjevačica srpske glazbene industrije. Ne samo da je postigla izvanredan uspjeh sa svojom pločom i prodajom singlova, nego je također ostavila trajan utjecaj na ambiciozne pjevače i pokazala duboku predanost očuvanju kulturne baštine kroz svoje glazbene doprinose. Unatoč skromnom odrastanju u selu Četereže, Rada Manojlović je bila izvrsna akademski uspjeh, završila je osnovno obrazovanje prije nego što je upisala ekonomiju u Gimnaziji u Velikoj Plani.

Formativno razdoblje njezina postojanja uvelike je utjecalo na njezine temeljne vrijednosti i predanost marljivom radu, što je u konačnici ostavilo neizbrisiv trag na putanji njezine karijere. S nepunih 19 godina Radu je doživio mučan događaj: prerana smrt njezine majke Mirjane uslijed teške bolesti. Ova duboka tragedija ostavila je trajne posljedice, ali uz nepokolebljivu podršku svoje sestre Maje i svog oca, otkrila je snagu da izdrži i pobijedi.