Pazite da spadate pod ova 4 horoskopska znaka jer će 2024. donijeti mnogo povoljnih astroloških događaja.

Međutim, novac možete privući u svoj život čak i ako ne spadate u neku od astroloških prognoza za obilje u 2024. godini.

Astrolozi kažu da je važno uzeti u obzir mladi Mjesec kao jedan od najvažnijih lunarnih događaja kako biste poboljšali svoju financijsku situaciju. Zato iduće godine pokušajte svaki novi početak, potpisivanje važnog ugovora, pokretanje projekta i novog posla i sl. “poklopiti” s ciklusom Mladog Mjeseca.

Također su važni Venera, koja se smatra financijski povoljnom kada prolazi kroz 2. kuću, i Mars, koji je financijski proaktivan kada prolazi kroz 8. kuću. Ako sretni Jupiter (jedan od najvažnijih planeta u vašoj natalnoj karti) prolazi kroz bilo koju kuću, dobivate energiju koja nudi neočekivane pozitivne prilike, iako postoji opasnost: možda ste pomalo potrošeni.

Bez obzira na to, kada je riječ o financijama, planeti su ipak naklonjeniji sljedećim znakovima zodijaka.

Astrološka predviđanja za 2024.: Koji su horoskopski znakovi najbogatiji?

Djevica

Čestitamo, Djevice, iduće godine dobit ćeš na astrološkoj lutriji!

U 2024., Južni čvor u Vagi oslobodit će blokade u vašoj drugoj kući osobnih resursa, sustava vrijednosti i konkretnog bogatstva. To znači da će vam Sjeverni čvor u Ovnu pomoći da postanete samodostatni jer se fokusira na osmu kuću investicija, financijske “pismenosti” i transformacije.

Dakle, što je najvažnije, naučit ćete imati pasivan prihod i održati dugoročnu financijsku stabilnost. Najpovoljnije razdoblje za vas je šestomjesečni ciklus koji počinje 8. travnja, tijekom pomrčine sunca u znaku Ovna u vašoj osmoj kući, pa će vam pomoći da se riješite dugova, stvorite dodatne izvore prihoda i uložite u svoju budućnost.

Škorpion

Tijekom proteklih nekoliko godina, Škorpioni su imali više prilika pomiriti se s činjenicom da nemaju kontrolu i moć nad situacijama.

2024. nudi prilike za obnovu, počevši od financija. Od 1. siječnja do 25. svibnja trebali biste se usredotočiti na jačanje svoje karijere sve dok Jupiter u Biku više ne bude retrogradan u vašoj sedmoj kući partnerstva.

Kada Jupiter uđe u Blizance 25. svibnja, obveze koje preuzmete postat će još plodonosnije, jer će Jupiter tada biti u vašoj osmoj kući ulaganja.

Kako biste maksimizirali svoj uspjeh, trebali biste iskoristiti energiju Blizanaca i ojačati svoju komunikaciju, prilagodljivost i sposobnosti obavljanja više zadataka.

Jarac

Ako itko zaslužuje povišicu, to ste vi!

S Plutonom u Vodenjaku i Jupiterom u Blizancima, sljedeća godina mogla bi biti najpovoljnija financijska godina za Jarce. Iako će vas ti tranziti zaokupiti praćenjem događaja, oni mogu povećati vaše bogatstvo. Ali samo ako ste voljni prihvatiti izazov!

Nakon 25. svibnja možda ćete imati više obaveza, ali ćete se s njima dobro nositi i neće vam biti teško marljivo i vrijedno raditi.

U isto vrijeme, postići ćete mnogo i nikada nećete propustiti nagrade.

riba

Sjeverni čvor u Ovnu će se kretati kroz Ribovu drugu kuću materijalnog bogatstva i osobnih financija, donoseći velike prilike i konačno usklađujući novac s vašim vrijednostima.

Osim toga, Južni čvor u Vagi će vas prisiliti da se odreknete loših navika vezanih uz vašu osmu kuću duga, posjeda i zajedničkih resursa.

Pomrčine Sunca koje nas očekuju 2024. pomoći će vam da se intuitivno uskladite sa svojim financijskim ciljevima, a takav je ciklus već započeo tijekom Pomrčine Sunca u znaku Vage u listopadu 2023., tako da je put prema financijskoj stabilnosti za nadolazeću godinu već zacrtan.