Napitak Mehmeta Oza, poznatog liječnika iz Turske, dobar je za čišćenje crijeva i laksative, a dobar je i za cijelo tijelo!

 

Dr. Mehmet Oz iz Turske poznat je po svom programu detoksikacije za koji tvrdi da je vrlo učinkovit u čišćenju crijeva i pospješuje mršavljenje. Objašnjava da je važno detoksicirati se ispijanjem četiri ili više čaša vode, uz zdravu hranu, kako bi se što prije eliminirali toksini.

 

Mehmet Oz je rođen u Clevelandu 11. lipnja 1960. godine, gdje je njegov otac Mustafa bio liječnik u Sjedinjenim Državama. Završio je srednjoškolsko obrazovanje u školi Tover Hill u Wilmingtonu prije nego što je 1982. diplomirao na Sveučilištu Harvard, gdje se proslavio kao kardiokirurg.

 

Jedan od glavnih ciljeva detoksikacije vodom:

 

Želimo očistiti vaša crijeva na zdrav način. Ispostavilo se da mnogi ljudi imaju previše toksina u svojim tijelima, koje apsorbiraju iz ostataka pesticida u hrani, zagađenog zraka…naša ih jetra često ne može dovoljno brzo filtrirati, “pa se pohranjuju u masnim stanicama.” Liječnici objasnite da kako toksini napuštaju tijelo, masnoća se brže sagorijeva – a najbolje od svega je što se pokazalo da antioksidansi u zelenom čaju ubrzavaju metabolizam do 35 posto.

Liječnik je prepisao ovaj moćni lijek koji glasi:

 

-Pet šalica hladne filtrirane vode

– Tri šalice jakog zelenog čaja, prokuhanog i ohlađenog

– Cijeli srednji krastavac, oguljen i narezan na ploške

– Sok od pola limuna

-1/4 šalice svježih listova mente

– Pola žlice čilija u prahu

 

Pripremiti:

Pomiješajte sve sastojke i stavite u hladnjak. Piti jedan sat prije jela. Ključno je držati se neprerađene hrane u svakom obroku, koristeći zdrave masti, visokokvalitetne proteine ​​i obilje bobičastog voća i povrća bogatog vlaknima i antioksidansima.