Nakon 50-te, kada mladost i ljepota izblijede, gdje bi žena trebala otići da nađe sreću: ovo je odgovor!

 

 

Mnogi žele znati gdje žena treba otići da nađe sreću kada uđe u 50. godinu života i mladost joj postupno nestane, a odgovor je dala ova poznata glumica.

 

Mnogi ljudi poznaju Brigitte Bardot kao jednu od najpopularnijih glumica 1950-ih i 1960-ih. No, 1973. godine napustila je svjetla reflektora malo prije svog 40. rođendana.

 

U godinama nakon toga, francuski aktivist radio je na zaštiti životinja, postavši kontroverzna osoba u tom procesu. Bardot je nedavno kažnjena zbog poticanja rasne mržnje nakon što je stanovnike francuskog otoka Reunion u Indijskom oceanu opisala kao “degenerirane divljake”.

 

Ikona i muza mnogih žena, iskreno govori o tome kakav je bio osjećaj kada ju je na vrhuncu svog slavnog života zamijenila mlađa, ljepša žena. Za žene starije od 50 godina, kada njihova ljepota i mladost počnu blijedjeti, kada muškarci više ne obraćaju pažnju na njih kao prije, i kada njihova djeca odrastu i kreiraju svoje živote, nije lako ponovno pronaći sreću.Lako. Život, piše svezazenu.net.

 

277341-brizitbardo2-ff

Upravo u tom razdoblju mnoge žene padaju u depresiju, a neke se čak i podvrgavaju raznim plastičnim ili estetskim operacijama kako bi vratile mladolik izgled. No, koliko god mijenjali usne ili nos, pokušavali ukloniti bore, mladolikost se ne može vratiti.

 

Bardo priznaje da je u životu imala mnogo uspona i padova, a bilo je i teških trenutaka kada je izgubila iz vida svrhu svog života. Često je plakala i ni u čemu nije nalazila utjehu, no na kraju joj je dosadilo samosažaljevati i prihvatila je svoje godine.

 

Shvatila je da žene imaju puno razloga biti sretne i živjeti život s 50 ili čak 80 godina. “Morate živjeti za male stvari”, rekla je. Treba živjeti za zoru ujutro i zalazak sunca navečer. Trebao bi biti rođen da putuješ, na biciklu, s omiljenom glazbom u ušima i vjetrom u kosi. Treba živjeti za ples na kiši i smijati se dok te ne zaboli trbuh. Treba živjeti za omiljene pjesme i dobre knjige, za osmijehe bez razloga, duge razgovore, kolačiće i čaj.

 

Žena treba shvatiti da je uvijek posebna i da joj svaka godina donosi nešto posebno. Osim toga, svi bi trebali zapamtiti da su žene poput vina, što su starije, to su bolje!