Jeftino rješenje za čišćenje korova s ​​cesta i terasa.

Lijepo vrijeme natjeralo je većinu ljudi da izađu vani, a oni koji imaju sreće hrle u svoje vrtove oko cvijeća i povrća. Uz brigu o biljkama koje rastu, postoji jedan od najmanje popularnih vrtlarskih zadataka – plijevljenje.

Ne samo da su korovi neugledni i uporni, već ih se trajno riješiti može biti vrlo skupo, a zanemarite li ih, vrlo brzo mogu potpuno narušiti izgled vašeg vrta. Ipak, kako piše The Mirror, nadu ulivaju savjeti žene koja je na svom Facebook profilu podijelila upute kako kod kuće napraviti učinkovit herbicid.

Ova snalažljiva žena riješila je svoj problem s korovom koristeći samo litru bijelog octa, tri žlice soli, tri žlice sredstva za pranje posuđa i bočicu s raspršivačem.

– Moja mama stalno priča o korovu koji raste između dasaka na njezinom prilazu i stazi. Slučajno sam naišao na ovu web stranicu koja opisuje kako napraviti vlastiti herbicid kod kuće. Kupila sam ocat, a sve ostale sastojke imala sam doma spremne. Nakon samo tjedan dana rekao bih da je ovo najbolje sredstvo protiv korova ikada! Nadam se da će ovo nekome pomoći – napisala je žena.