– Željko Mitrović je definitivno jedan od najmoćnijih ljudi na čitavom Balkanu. Kao rezultat toga, njegov život je postao veoma lak i trudio se da obezbedi sve u životu svojoj porodici.

  • Pored supruge, ima sina i ćerku, a nedavno je postao i deda. Njegov sin je rodio i prvog unuka, a najmlađa ćerka izlazi sa moćnim Rusom i još ne planira da se uda.

Željko Mitrović ima istaknutu poziciju u Srbiji kao vlasnik najgledanijeg TV kanala u zemlji „Televizija Pink“. Pored toga, vlasnik je veoma popularnog rijalitija “Zadruga” koji je veoma popularan na našim prostorima. Nedavno se dogodio incident koji je mnoge ljude zaprepastio i otkrio detalje.

Nedavno se u medijima pojavila vest o Kristini, ćerki Željka Mitrovića, vlasnika poznate televizije Pink. Kristina je trenutno u vezi sa bogatim Ukrajincem koji ima poslovne veze sa Velikom Britanijom i arapskim zemljama. Cristina je izazvala kontroverzu kada je dala izjavu u kojoj tvrdi da je superiorna u odnosu na prosječnu osobu na Balkanu zbog veze sa partnerom koji ga finansijski podržava. Pored toga, ona je izrazila stav da preostalim građanima Srbije nedostaje inteligencija.

Kristinine riječi šokirale su slušaoce. Napomenula je da je nekada putovala privatnim avionom svog dečka i ručala samo u najpoznatijim restoranima. Ove izjave su smatrane arogantnim i nepristojnim i šokirale su mnoge ljude.

Šef Pinka Željko Mitrović razmišlja o novom rijalitiju u kojem bi on bio jedini učesnik i koji bi vodio 40 dana, što je potencijalni poduhvat.

Iako nije sigurno, moguće je da bih ovog ljeta mogao kreirati 24/7 reality show 40 dana u kojem bih bio jedini učesnik. Svrha ovog projekta je bila da pokažem da sa samo 100.000 eura dionica mogu zaraditi milion funti za samo 40 dana dok živim u Londonu i nosim samo 500 funti. Željko je podijelio članak na Twitteru.

Ipak, moj plan je bio da donesem samo 500 funti iz Beograda. Novac će pokriti putovanje vozom, prvu noć i troškove dva muzička instrumenta. Procjenjujem da sam kao ulični svirač zaradio oko 3000 funti u prvih 5 dana. Od ovog novca izdvojit ću 1.000 funti da me podrži u rijalitiju. Preostalih 2.000 funti uložio je u visokokvalitetnu rikšu. U narednih 10 dana očekujem da ću zaraditi oko 20.000 funti kao vozač rikše. Potrošio bih 10.000 funti kupujući 5 starinskih Rolls-Roycea u istočnom Londonu.

Preostalih 10.000 funti koristit će se za njihovu restauraciju, uključujući šminkanje, farbanje i popravke. Ovaj proces traje oko 10 dana, nakon čega ću 25. prodati svaki automobil već poznatom kupcu za 100.000 funti. Da imam 500.000 funti, potrošio bih 400.000 funti na loše klimatizovan stan u Fulamu, blizu Južnog Kensingtona. Preostalih 100.000 funti bit će iskorišteno za renoviranje stana, zadatak koji ću ja lično završiti za otprilike 15 dana.

Sa namještajem ovog art deco stana, ne može se poreći da će četrdesetog dana biti kupljen za vrtoglavih milion funti. Osim toga, spreman sam snositi sve poreze na 100.000 osvojenih u opkladi, ostavljajući mi 1 milion funti. Dok moji poznanici mogu izraziti nezadovoljstvo i tvrditi da ne žele da protrate ljeto, meni lično situacija je prilično povoljna. Željko Mitrović je rekao da se ishod tek treba vidjeti.