Prema njegovim riječima,  prošlu godinu je energija dvojke ispunjavala brojnim kontradiktornostima. To je posebno vidljivo u drugom mjesecu 2024. godine, kada počinje globalna kriza. Ove godine će ova tri donijeti više balansa.

Prema ruskom astrologu Mihailu Levinu, 2024. je nesrećna godina – ovo je vreme kada treba izbegavati planiranje važnih ličnih, porodičnih i profesionalnih događaja.

Mnogi su se žalili da im je 2023. bila teška, ali očekuju barem malo olakšanja 2024. godine. Astrolozi kažu da bi godina zeca trebala donijeti više mira i sreće od godine tigra. Ruski astrolog Mihail Levin proglašava opasan period u godini za koji treba biti posebno oprezan.

Problem se neće završiti preko noći. Konflikti će se nastaviti u mnogim oblastima života, ali će se polako smiriti do sredine godine. U jesen se možemo radovati dužim, mirnijim periodima. Astrolog Levin kaže da je prošli decembar bio veoma opasan mesec za nas.

Prema njegovim riječima, energija između njih dvojice prošle godine bila je puna sukoba. To je posebno vidljivo u drugom mjesecu 2024. godine, kada počinje globalna kriza. Ove godine će ova tri donijeti više balansa.

“Saturn je u kvadratu sa Uranom, tako da ima mnogo negativnih uticaja”, objašnjava on. Prošlog februara, Neptun i Pluton su počeli da formiraju sekstil – aspekt koji ima umirujući efekat.

Međutim, još se očekuje nekoliko perioda visokog rizika. Tada ne bi bilo potrebe za planiranjem velikih događaja, rekao je Levine. Postoji šest kratkih, ali važnih faza nepovoljnih astroloških aranžmana:

  1. 15-20 mart
  2. 19-22 maj
  3. 24-28
  4. 7-10. oktobar
  5. 10-13. novembra i
  6. 17-23 decembar.

Sudeći po globalnim događajima, ova godina će biti lakša nego prethodnih godina. “Kriza se neće završiti prije 2025. godine, ali će ući u fazu stabilizacije. Neće svi biti sretni, to je jednostavno nemoguće. Tenzije će postojati, ali ćemo i dalje imati stabilan mir”, tvrdio je slavni Rus.