Romantične afere poznatog pevača Borisa Novkovića oduvek su plijenile pažnju javnosti. Iako se priznaje da je bio oženjen u četiri odvojena navrata, on je jedan od onih pojedinaca koji ne vole da razgovaraju sa novinarima o stvarima izvan njegovih muzičkih aktivnosti. Zaštita ličnog života od uvida javnosti bila mu je prioritet, a u tome je uglavnom i uspio.

 

 

 

Mediji su se fokusirali na Borisove romantične veze, posebno sa njegovom četvrtom suprugom, ili možda bivšom suprugom, Iris Wolff. Međutim, Borisov prvi brak bio je i sa poznatom ženom. U pitanju je simpatična Bojana Gregorić Vejzović. Sa 25 godina Boris je 1992. godine stupio u prvi brak sa Bojanom. Njihova zajednica trajala je pet godina. Smatrana jednom od najsjajnijih hrvatskih glumica, Bojana je bila balerina u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu kada je upoznala muzičara. Imala je samo 20 godina kada su se vjenčali, ali njihova ljubav se na kraju raspala i oboje su se udali za druge ljude. Prvi Bojanin suprug bio je Boris, ali se nakon njihovog razvoda Boris ženio još tri puta.

 

 

I sama Bojana se kasnije udala za Enesa Vejzovića, poznatog kolegu, i zajedno su dobili dvoje dece. Bojanina strast za umjetnošću i glumom naslijedila je od majke Božidarke Frajt i sama je postala renomirana glumica. Jedna od njenih zapaženih uloga bila je u kultnom klasičnom filmu Otac na službenom putu. Takođe, davne 1972. godine dobila je Zlatnu arenu za nastup u “Živoj istini”. Također je nastupila u brojnim filmovima i televizijskim emisijama. Trenutno ima 83 godine i u penziji je zadnjih deset godina. 2013. godine odigrala je poslednju ulogu u Šegrtu Hlapiću.