Prepustite se divnim okusima sočne i slatke torte bez pečenja koja se može pripremiti i uživati ​​u njoj za samo 15 minuta!

Ako ste u potrazi za slatkim, ukusnim i izdašnim kolačem, ne tražite dalje! Ovaj recept će zasigurno zadovoljiti vaše nepce i natjerati vas da poželite još. Isprobajte ga i sami doživite veličinu!

Za uspješnu pripremu ovog jela trebat će vam sljedeći popis sastojaka:

U ponudi su dvije porcije pudinga od vanilije.
Potrebna je mjera od dvije žlice brašna.
Gustoća dvije žlice.
Količina šećera iznosi 100 grama.
Volumen mlijeka od jedne litre.
Količina margarina od 250 grama.
Porcija čokoladnog namaza od 200 grama, npr. Nutella ili neka druga varijanta eurokrema.
Količina čokolade za kuhanje od 100 grama.
Ukupno je pet banana prelivenih čokoladom.
Ukupno je izmjereno 700 grama sitnih keksa.
Sok iscijeđen iz par naranči.
Predstavljena je porcija od dvije kuglice šlaga.
Za mlijeko je potreban volumen od 250 mililitara.

Ovo je postupak pripreme:

Puding, brašno i gustin pomiješajte s malo mlijeka, a preostalu 1 litru mlijeka istovremeno zagrijte do vrenja, a zatim umiješajte kremu od pudinga. U smjesu umiješati margarin i mijesiti dok ne postane tekuća. Podijelite smjesu na tri jednaka dijela. U prvi dio unesite Nutella namaz, zatim u drugi dio nasjeckanu čokoladnu bananu, a u treći dio naribanu ili nasjeckanu čokoladu. Kekse namočite u sok od naranče, zatim ih umočite i napravite koru tako što ćete ih redati u jednom sloju na podlogu. Na vrh nanesite dio kreme, a zatim drugi biskvit. Ovaj postupak ponovite s drugom korom kreme, drugim biskvitom i na kraju trećom korom kreme. Nakon što je kolač gotov, nanesite sloj šlaga koji ste pripremili tako što ste ga umutili sa 250 ml mlijeka. Ostavite kolač da se ohladi i čvrsto ga pritisnite.