Jutjub kanal Suzane Jovanović nudi zgodno rešenje za zaposlene žene koje žele ukusne špagete sa posebnim sosom, ali nemaju vremena ili sklonosti da provode sate u kuvanju.

Recept

koji je kreirala Susan posjeduje zadivljujuću kvalitetu zahvaljujući svojoj minimalnoj listi sastojaka. Ova nekomplicirana priroda dodaje privlačnu privlačnost jelima, osiguravajući da svaki zalogaj bude divno iskustvo za nepce. Uprkos tome što živi u raskošnoj vili na Bežanijskoj kosi, sa zadivljujućim bazenom i tri prostrana nivoa, supruga Saše Popovića ostaje nepokolebljiva u svojoj posvećenosti ispunjavanju svojih tradicionalnih uloga kao posvećene domaćice, majke koja neguje i voljenog supružnika.

Pored njenog talenta da brzo napravi željene palačinke svojih najmilijih kao divno uživanje, njena kulinarska stručnost seže i dalje od ovog divnog užitka. Uprkos tome što zapošljava kuvaricu, posebno ženu odgovornu za vođenje domaćinstva i kuvanje, Suzana voljno provodi bezbroj sati u kuhinji, radosno pripremajući omiljena jela svoje ćerke i muža sa najvećom pažnjom. Nadalje, proširuje svoj kulinarski repertoar kako bi zadovoljila sina i snahu kad god je svojim prisustvom uljepšaju dom.

Za one koji su u stisci s vremenom ili jednostavno nemaju motivaciju, dostupni su brojni recepti koji zahtijevaju minimalan broj sastojaka i mogu se pripremiti za samo 15 minuta. Među divnim kreacijama koje je napravila Suzana Jovanović je i njen pogled na špagete sa sosom karbonara. Neophodni sastojci su jedan litar punomasnog mleka, dve kesice sosa za špagete carbonara, 500 g sitno iseckane šunke ili slanine i pakovanje špageta. Dodatak sira nije obavezan i može se prilagoditi individualnim željama. Također je važno razmotriti i planirati sve potencijalne izazove ili prepreke koje se mogu pojaviti tokom pripremnog procesa.