Saša Popović i Bren su bili dobro prihvaćeni tokom svog boravka u bivšoj Jugoslaviji i to traje do danas, evo kako je izgledao susret sa babom Vangom.

Saša Popović je srpski muzičar i osnivač grupe Slatki greh, koja je bila poznata u bivšoj Jugoslaviji. Tih godina on i Brenna i bend su putovali širom planete, a Saša se jednom prisjetio kako je izgledao njegov susret sa Bubba Vangom:

“Dok smo bili u Bugarskoj na koncertu, rečeno nam je da ćemo se naći s Babom Vangom u 23 sata. Brenna i ja smo uzeli po dvije kocke šećera. Noć prije same posjete Vangi, umotali smo ih u salvete i stavili ispod jastuci i sutradan smo to odnijeli kod nje i upozorili su nas da joj ne damo novac niti bilo šta materijalno jer je sve to dobila i auto, kuću i carinik svi smo išli jedan kilometar i u njima su bili šatori sa ljudima koji su imali 15 dana do zakazanog termina, to je na hiljade ljudi Četiri posete Vangi i ona mu je rekla šta da radi, a Vanga je pričala razumno srpski jezik. “, prisjetio se Popović u intervjuu za “Alo!”

“Brenna i ja smo došli i ona nas je dočekala, a ja sam htela da budem prva. Zamolila me je da skinem naočare, a ja sam joj rekao da to ne radim, a ona mi je rekla da ne budem nepristojan i da zapamtim sve što mi je rekla.

– Brzo je počela da priča: “Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći, majka ti je sama, više ne pali sveće za slavu, upozorava je.”

Pa mi je rekla da mi je crveni auto super i da sam ga kupio u Beču i dala mi je da čuvam dokumente koji su napravljeni u Beču. Rekla je da grupa za koju sada radite neće postojati za godinu dana i da ćete biti raspušteni. Onda smo u avgustu 1991. imali koncert sa do 120.000 ljudi.

  • Onda mi je rekla da mogu pjevati i nasmijala se. A ja sam jedini u grupi koji nije pevao. Tada mi je rekla da ću sa 48 godina biti u vrhu srpske estrade, a Brena i ja smo se začuđeno pogledale.

Onda sam je pitao: “Reci mi kada ćeš se udati?” Moja djevojka je tada bila trudna 4 mjeseca i Vanga mi je rekla da joj ništa više nije ostalo, beba se neće roditi i rastaćemo 5. januara. Sve je ovako. Na kraju mi ​​je rekala da ću umrijeti prirodnom smrću u 86. godini. “, otkrio je Saša Popović.