Nakon detaljne analize mobilnog telefona MAJKE DANKE ILIĆ, otkriveno je da ima izbrisanih poruka i poziva. Pregledom su otkriveni dodatni nalazi vrijedni pažnje.

Nakon nestanka Danke Ilić, mobilni telefon njene majke dostavljen je na vještačenje. Nezvanični izveštaji sugerišu da je majka namerno brisala brojne poruke i evidencije poziva i dan pre i na dan Dankinog nestanka.

Informer prenosi da nezvanični nalazi istrage pokazuju da je vještačenje mobilnog telefona Ivane Ilić ukazalo na brisanje brojnih poruka i podataka o pozivima.

Prema izvoru upućenom u istragu, inspektori za visokotehnološki kriminal su potvrdili da su brojne poruke i pozivi izbrisani sa telefona i dan ranije i dan nestanka Danke Ilić. Važno je napomenuti da iako su ove poruke i pozivi možda izbrisani sa samog telefona, oni i dalje ostaju u bazi podataka telefona.

  • Zanimljivo, pre nestanka Danke Ilić, majka je u tri odvojena navrata slikala djetetov lik, svaki put iz jedinstvene perspektive.
  • Podsećanja radi, Ivana, majka Danke Ilić, trenutno je na saslušanju u policijskoj stanici Bor u vezi sa okolnostima nestanka njene ćerke.

Na osnovu informacija kojima raspolažemo, policija revnosno provjerava svaku informaciju koja dođe u istragu o nestanku njene kćerke.

Policija je, kako nezvanično saznajemo, u protekla četiri dana zatrpana mnoštvom informacija putem sistema „Pronađi me“, a svaka pojedinačna informacija mora biti detaljno ispitana u potrazi za Dankom Ilić koja je u toku.

Područje pretražuju spasioci u pratnji psa.

Sinoć je u Banjsko Polje stigla ekipa Sektora za vanredne situacije MUP-a kako bi izvršila pedantan pretres okoline u kojoj je Danka nestala, dok je još jedna ekipa iz Beograda i Novog Sada takođe posvećena spasavanju pojedinaca iz ruševine.

Kako javljaju novinari “Blica”, jutros su uočena dva kamiona parkirana ispred stambenog objekta iz kojeg je nestala devojka, a nedugo zatim i dva policijska automobila beogradskih registarskih oznaka.

NAPOMINJEMO DA SU ZA SAD SVE OVO NEZVANIČNE IFORMACIJE, JASNE POTVRDE ZA ZA SADA JOŠ NEMA.