Dana 24. veljače na nebu će se pojaviti Puni Mjesec u Djevici (poznat i kao Snježni Mjesec), koji kao i svaki pun Mjesec donosi prekretnice, kulminaciju događaja i potencijal za buđenje nove energije. Kada Pun Mjesec dođe u Djevicu, to znači mješavinu različitih energija, kombinaciju nadahnjujućih i poticajnih utjecaja. Može doći do ozbiljnih izazova, prekida odnosa, pa čak i do samoizolacije ili privremene depresije. Osim toga, ovo je vrijeme kada će mnoge tajne i skrivene informacije biti otkrivene, ali to je također vrijeme kada ćete uspješno stvoriti praktične i održive sustave, rutine ili strukture koje su vam potrebne u vašem životu.

No, astrologija razdoblja koje je pred nama posebno će biti izazovna za četiri znaka zodijaka – Vagu, Škorpiona, Jarca i Ribe. Ovaj pun Mjesec im donosi ogromne i važne promjene.

Vaga

Pun Mjesec bit će dobar za suradnju i rješavanje već postojećih problema. Atmosfera na radnom mjestu bit će mirna, stabilna i motivirajuća. Imat ćete vremena za odmor i provod u ugodnom društvu. Ovo razdoblje karakteriziraju kontakti s drugim ljudima – ojačat ćete svoja prijateljstva, a možda ćete upoznati i nove i važne ljude. Najveće promjene očekuju vas na emotivnom planu – ako ste sami, velika je vjerojatnost da ćete upoznati nekoga s kim možete uspostaviti vezu.

Škorpion

U narednom periodu morat ćete donijeti mnoge važne odluke. Važno je slušati sebe i svoje osjećaje, a ne druge, i vidjet ćete da će vaša procjena biti točna i donijeti vam uspjeh na mnogim područjima. Ovo će biti jako dobro razdoblje u vašoj karijeri, očekujte unapređenje, povišicu ili barem javnu pohvalu. Ne zaboravite provoditi vrijeme sa svojim voljenima; to će vam dati snagu i prosperitet.

 

Jarac

 

Jarci bi nadolazeće razdoblje trebali posvetiti opuštanju, odmoru i hobijima. Osjećat ćete da vam treba odmor od izlazaka i druženja, a ovo je dobro vrijeme da poslušate sebe i svoje potrebe i date sve od sebe. Trebate resetiranje i novu energiju kako biste mogli raditi na rastu i napretku tijekom sljedećih nekoliko mjeseci.

 

riba

Prvo će vam doći financijska sreća, koja će vam na kraju pomoći da ostvarite neki hir – možda putovanje ili kupnju neke luksuzne robe o kojoj ste dugo sanjali. Osim toga, prijateljstva, obitelj i romantični odnosi bit će uspješni. Budite zahvalni i iskoristite nadolazeći val sreće, prilike poput ove ne dolaze često.