Ima 18 godina i pretvorio je garažu svojih roditelja u svoj prvi stan samo šest mjeseci nakon što je završio dnevni posao.

Levi Tattersall, iz Sheffielda, pregledan je milionima puta na društvenim mrežama. Pametni 18-godišnji stolar koji je garažu svojih roditelja pretvorio u svoj stan sada je pretvara u posao. U nizu impresivnih videa, Levi’s dijeli proces renoviranja svoje garaže.

Njegov najnoviji video koji prikazuje konačni raspored i elegantne završne radove, uključujući kuhinju, veliki krevet i kupatilo obloženo mermernim pločicama, prikupio je skoro 4 miliona pregleda.

– Sve što radim je u skladu sa građevinskim propisima. Svako ko je zainteresovan za preuređenje svoje garaže ili bilo šta slično, preuzimam poslove za Novu godinu pa mi se javite – UK Posts.

@lewistattersall._

Changing my garage in to flat to life in part 10✅ #joinery #joiner #selfemployed #kitchen #plastering #kitchenfitting #garageconversion #18yearold #dewalt #makita #part10 #flat #house #trade #screws #neat #quality #hardwork #work #construction #secondfix #carpentry #howdens #comingalong #weekendwork

♬ If I Can’t – 50 Cent

 

Levi’s je uklonio stari krov garaže i zamenio ga novim. Zatim je demontirao garažna vrata i zatražio pomoć od zidara. Unajmio je vodoinstalatera i električara da provuku cijevi i žice kroz podove prije nego što ih izoliraju i ugrade. Otkrio je i kako je izgradio zidove, postavio kuhinju i kupatilo i dodao drvene podove. Sam je postavio prozore. Kada je projekat završen, Levis je takođe pokazao svoje veštine dizajna enterijera, stvarajući šik, moderan prostor dodavanjem reflektora, biljaka i ležaljke.
Njegovi roditelji su platili materijal, ali je on zauzvrat sve poslove radio u slobodno vrijeme i planirao da plati kiriju, režije. Mnogi su bili impresionirani njegovim radom i pohvalili su Levi’s u komentarima.

– Ne samo da ste to postigli, već ste i dodali vrijednost kući svojih roditelja! Svaka čast, čovječe, dobar posao – odali su mu priznanje.

Pitali su ga i koliko mu je trebalo, a Levis je odgovorio da je šest-sedam meseci radio posle posla uveče do mraka, a potom i vikendom.

– Vau, kao majka skoro 18-godišnjakinje, ovo je super, čak sam i ponosna na tebe – napisali su.

– Bravo, budite odlučni i bistre glave sa 18 godina, zamislite šta ćete postići u budućnosti, budite ponosni – komentarisali su.

Njegovi projekti renoviranja postali su toliko popularni da su mnogi ljudi tražili da Levi’s dovrši svoje domove, navodi Daily Mail.