1. Lav: Život pun zabave i intenzivnih reakcija
Osobine: Živahan i zanimljiv, ali sklon svađama.
Pod utjecajem Sunca: Jaka samosvijest i netolerancija na kritiku.
Reakcija: Burna, ali kratkotrajna. Laskanje može smiriti njihov bijes.
2. Rak: Osjetljiv, samovoljan
Osobine: Brine o drugima, ali je sklon emocionalnim ispadima.
Reakcija: Emotivna, obrambena, ne zaboravlja se lako.
3. Djevica: Perfekcionizam i izbirljivost
Osobine: Perfekcionist, nervozan zbog nesavršenosti.
Reakcija: Intenzivna i kontinuirana verbalna rasprava.
4. Jarac: Struktura i kontrola
Osobine: Strog, organiziran, voli raditi stvari na određeni način.
Reakcije: Tvrdoglavost, nefleksibilnost, teškoća u kontroli temperamenta kada stvari ne idu po planu.
5. Škorpion: Misterij i osveta
Karakteristike: Skrivanje pravih osjećaja i zamjeranje.
Reakcija: Izražava ljutnju kroz manipulaciju, ne zaboravlja i nemilosrdno uzvraća. Svaki znak ima svoj jedinstveni način izražavanja i upravljanja ljutnjom. Razumijevanje ovih karakteristika može vam pomoći da bolje razumijete sebe i druge.

 BONUS ČLANAK:

Ako imate sestru, morate pročitati ovaj članak: 10 razloga zašto su sestre najveći blagoslov!

Ona je osoba do koje vam je najviše stalo i osoba koju ponekad najviše mrzite. Ona je osoba koja se loše ponaša, ali je i osoba koja vas kontrolira. Tu si od prvog dana i ona ti je zauvijek promijenila život. Ona je tvoj iskreni prijatelj u svakoj šali, tvoje rame za plakanje kad ne možeš sam i najbolja prijateljica za koju nisi mislio da bi te toliko volio. Da, ona je tvoja sestra i mnogo je razloga zašto je ona najbolja stvar koja ti se ikada dogodila.

1. Zbog nje želite biti bolja osoba. Ovo je tvoja sestra i želiš da odraste u dobru, poštovanu osobu, što znači da i ti moraš biti takva da bi se imala na koga ugledati. Daje vam razlog da budete bolji.

2. Vi ste joj prvi prijatelj i ovu vezu je teško prekinuti. Od prvog dana kad se rodi, lijepi se za tebe. Vi ste joj prvi prijatelj, čak i prije nego što upozna bilo koga drugog, što vašu vezu čini vrlo čvrstom.

3. To vas čini zrelijim. Osjećate se pomalo majčinski kad je vaša sestra u pitanju. Vaš instinkt će uvijek biti da je zaštitite i sazrijevate čak i ranije nego što biste trebali.

4. Zbog nje ćeš uvijek biti mlad. Koliko god želite biti njezin odrasli uzor, ona će vas uvijek podsjećati da vam treba više zabave i opuštanja. Njezin smisao za modu također je razvijeniji od vašeg u istoj dobi, stoga obratite pozornost. Vaši najbolji prijatelji je poznaju gotovo jednako dobro kao i vi, pa je i oni vole. Bio si njezin prvi najbolji prijatelj, ali tvoj se prijatelj zaljubio u nju otprilike u isto vrijeme. Znaš da imaš sjajnu sestru kada vidiš da tvoji prijatelji ne propuštaju priliku zagrliti je kad stignu.

Ona podržava vašu odluku. To ne znači da će se uvijek slagati s njima, ali poput vaše sestre, vjerovat će vam da ćete učiniti ono što je najbolje. Oni će vam uvijek pomoći. Ona možda nema toliko životnog iskustva kao vi, ali ponekad može raditi u vašu korist. Ona ne griješi toliko koliko vi, što vjerojatno znači da se ne boji riskirati i da će vas potaknuti da donesete užasne odluke.

Udaljenost vam neće smetati. Možete biti odsutni dulje vrijeme, a možete razgovarati rjeđe, ali ništa se neće promijeniti među vama. Iako biste željeli održati stalni kontakt, nastavit ćete tamo gdje ste stali. Zbog nje ste postali vrlo dobri u davanju prijedloga i brizi za druge. Vaša će vam sestra uvijek dolaziti po savjet, a vi ćete joj ga sve više biti spremni dati. Ovo iskustvo će vam pomoći da učinite isto za svoje prijatelje.

Uvijek ćete se osjećati potrebnima. Svatko želi osjetiti da je potreban i da je nekome poboljšao kvalitetu života. S godinama ćeš shvatiti da ćeš joj uvijek trebati i to će ti biti nagrada.

To je konstanta u vašem životu koji se stalno mijenja. Ljudi će dolaziti i odlaziti iz tvog života, veze će prestati, sve će nestati, ali tvoja sestra ne ide nikamo. Tvoja sestra ti je dramatično promijenila život onog dana kad su je doveli kući. Možda ste bili jedinac prije nego što je ona došla, i ona bi mogla uzeti svu vašu pažnju neko vrijeme, ali biste joj oprostili. Shvatit ćete da vam ona mijenja život na bolje. Ona će vam postati najvjerniji prijatelj i najveći blagoslov.