Ova mozgalica zabavan je način testiranja vaše inteligencije na temelju odluka koje donosite tijekom rješavanja mozgalice.

U ovim vrstama IQ zagonetki morate pažljivo analizirati pitanje i upotrijebiti svoju analizu i logično zaključivanje da biste došli do odgovora. Mozgalice čine jednostavne zagonetke zanimljivijima dodavanjem zanimljivih elemenata u zagonetke. Pomaže ako možete kreativno razmišljati i dolaziti do rješenja jer odgovori neće biti odmah pred vama. Pa smo osmislili zabavnu zagonetku u kojoj morate saznati pravog oca bebe na fotografiji.

Ova zagonetka osmišljena je kao mozgalica za testiranje razine vaše inteligencije. Na fotografiji se vidi muškarac koji drži bebu. Dva druga muškarca stajala su blizu bebe. Međutim, samo je jedan od trojice muškaraca bio djetetov biološki otac. Slagalica izaziva gledatelje da prepoznaju pravog oca bebe među trojicom muškaraca koji se vide na ilustraciji.

Prije nego odgovorite na ovu zagonetku, morate pažljivo pogledati sliku jer odgovor nije tako jednostavan kao što mislite. Imajte na umu da je odgovor na ovu zagonetku dan odmah ispod pitanja, stoga pazite da ne skrolate predaleko i varate!

Ova zagonetka zahtijeva od vas da pronađete djetetova pravog oca. Muškarac s lijeve strane slike tvrdi da je bebin otac. Međutim, isto tvrde i desničari. Ako pažljivo pogledate zelenu tkaninu koja pokriva bebu, možete prepoznati pravog oca bebe. Ime bebe “TED” ispisano je na tkanini, a muškarac s lijeve strane ima tetovirano ime bebe na ruci.

Dakle, odgovor na ovu zagonetku je da je prvi muškarac s lijeve strane s tetoviranim imenom djeteta pravi otac djeteta. Ova mozgalica još je jedan zabavan način testiranja vašeg IQ-a. Međutim, polaganje pravog IQ testa odličan je način da saznate svoju razinu inteligencije.