Srpska pop muzička scena juče je doživela ogroman gubitak odlaskom Aleksandra Đokovića. Ovim nemilim događajem završila je jedna era, jer nas je u 53. godini napustio ovaj uvaženi načelnik i osnivač Odjela za hirurgiju. Među brojnim poznatim ličnostima koje su se sprijateljile sa dr Đokovićem, posebno je upamćena operacija koju je uradio Krstinju Matanoviću, učesniku takmičenja “Zvezde Granda”.


Saša Popović je tugovao zbog gubitka dragog prijatelja i velikodušno je finansirao operaciju. Odnos između njih dvojice bio je istinski dokaz prijateljstva i nesumnjivo će zauvek ostati urezan u Popovićevom srcu i sećanjima svih koji su imali sreće da upoznaju ovog izuzetnog čoveka. Kroz gostovanje u Grandeovoj emisiji, Đoković velikodušno širi svoje znanje i stručnost široj publici, dajući vrijedne savjete i uvide u niz tema.

“Trenutna situacija je svima dobro poznata i razumljiva. Svaki novi napredak, kao što je najnovija laserska tehnologija, bit će prepoznat i prepoznat. Međutim, odluka o nabavci i korištenju ovih inovacija ovisi o načinu razmišljanja i raspoloživim resursima. Lično se ne pridržavam poslovnih politika koje zahtijevaju da posjedujem svaku novu stvar.

Umjesto toga, biram proizvode koji su dokazani i izdržljivi. Odustajao bih od kupovine sve dok ne prođe nekoliko godina i da određeni artikl pokaže svoju vrijednost. Ovaj pristup je vođen mojom posvećenošću dobrobiti mojih pacijenata“, rekao je Aleksandar u intervjuu za „Grand Magazin“.

Nakon što je saznala za odlazak dr Đokovića, Šehar Ražnatović je na Instagramu izrazila svoju tugu. U najsrdačnijoj poruci pevačica Ceca Ražnatović izražava večnu prazninu koju je ostavio odlazak naše voljene Alekse, priznajući da vreme ne može da je leči, ali moramo da nađemo način da živimo sa njom.