Revitalizirajuća odjeća – modni savjeti za žene starije od 50 godina

Ako ste se ikada zagledali u ogledalo i pitali zašto izgledate starije nego što jeste, stilist vam može dati odgovor. Njihov savjet je da odmah izbacite tri komada iz ormara i tako ćete, tvrde, izgledati barem deset godina mlađe.

“Odjeća uvijek treba izražavati tko ste zapravo”, kaže Tikto djevojka Temsen Fejdal, koja izaziva veliku pozornost svojim savjetima o stilu, njezi i prehrani nakon 50. godine. Kaže da je prvi korak da se riješite svoje glomazne garderobe s uzorcima. “Teško ih je spojiti i skreću pozornost na pogrešne dijelove tijela”, tvrdila je. “Bolje je koristiti mala slova i vidjet ćete koliko vas to pomlađuje.”

Dodatno, Temson preporučuje da se odmah iz ormara riješite traperica koje više nisu u modi. “Svi ćemo zadržati svoje modele stare 15 do 20 godina dokle god ih još možemo nositi”, priznaje. Međutim, nekadašnje “duboke” traperice više nisu “mom jeans” današnjice. Dakle, uputite se u trgovački centar, zaključajte se u kolibu i isprobajte 20, 30 novih stilova dok ne pronađete traperice koje su u trendu i odgovaraju vam.

Treći savjet je da ne jurite za trendovima koji nisu u skladu s vašim stilom ili skrivaju vaše najljepše adute. “Ako elegantan predimenzionirani sako i hlače skrivaju vaš maleni struk, onda vam to ne pristaje”, kaže Temson. Tražite nešto moderno i ono što je najljepše na vama.

podrška
Awa