Makedonska pop pjevačica Kalioppi, publici poznata po brojnim hitovima, proslavila je rođendan i poslala emotivnu poruku svojim obožavateljima.

– Hej ljudi moji! Slavimo novi početak u mojoj 55. godini života! Jer godine su samo broj, a pojam godina je upravo onakav kakvim se želimo vidjeti u ogledalu! Kako vidim sebe? Vidim sebe kao da vrijeme ne postoji! Radujmo se ovom imenu! P.S. Hvala ti, Romeo, za ovu rođendansku pjesmu, poručila je pjevačica u opisu videa objavljenog na Instagramu, koji je osvrt na godine iza nje.

Kako je izgledala kao dijete pogledajte u videu ispod:

 

https://www.instagram.com/p/CX__cHIq7da/?utm_source=ig_embed&ig_rid=9c721afe-dae4-415d-a190-a27d6e1ddb45

 

Život pjevačice koja je u glazbenoj industriji od djetinjstva uvijek je intrigantan. Nakon drugog razvoda pjevačice od 13 godina mlađeg supruga, posvetila se sebi, redovito se bavila sportom, pješačila deset kilometara dnevno, igrala tenis i bavila se raznim drugim hobijima. Callioppi je mislila da je moderna, nervozna i pomalo luda. Njegove glavne prednosti su pjevanje, emocije i pjesme. Njezin osobni život ponekad je bio daleko od savršenog, ali nikad nije dopustila da skandal postane sastavni dio nje ili njezinih voljenih. Svojim pjesmama izražava sve radosti i nedaće života. Smatra da je pjesma “Vučica” najbolje opisuje.

Osim glazbe, njezini su dani ispunjeni osjećajem da ju je Bog blagoslovio pravim prijateljima.

Sve svoje slobodno vrijeme posvećivala je onima koje je voljela. Uživa u šetnjama prirodom sa svojim psom, sviranju klavira i fotografiji. Nije ni slutila da će joj plastična operacija donijeti drastične promjene na licu i tijelu.

Nije želio izbrisati tragove koje je vrijeme ostavilo na njegovom licu. Vjeruje da svaka bora na njezinu licu ima svoju priču jer je nastala tijekom neke važne životne situacije.