Do Nove 2024. godine ostalo je još nešto više od dva mjeseca, a astrolozi već najavljuju koji znakovi će imati sreće na finansijskom planu u narednoj godini.
Prema njihovim prognozama, tri znaka će imati sreće na finansijskom planu.

Ovan
Ovnovi se brzo prilagođavaju svakoj situaciji i lako pronalaze poslovne prilike. Na osnovu kontakta sa drugim ljudima i saradnje sa inostranstvom, lako dolaze do novca.

#Lupon
U sljedećoj godini otvaraju im se dobre mogućnosti za zaradu, a najplodniji period će im biti od januara do marta 2024. godine.

Rak
Rakovi su vrlo intuitivni pa je i njihov odnos prema novcu specifičan. Njihova energija će privući druge ljude koji će im donijeti poslovne prilike i mogućnosti da sklope važan posao ili čak pokrenu nešto svoje.

Krajem ove godine i početkom sljedeće Rakovi treba da koriste povoljne periode za novac.

Škorpija
Škorpije su intuitivne i strastvene u poslu. U sve unose svoju energiju, a upravo zbog njihovog zalaganja i posvećenosti naredne godine će uživati u finansijskom prilivu.

Najbolji period će im biti od novembra 2023. do marta 2024, a posebno bitan će im biti januar, kad će im se otvoriti prilika za odličnu poslovnu saradnju s osobom u znaku Vodolije.