Trenutno se Tasa Ražnatović nalazi u blaženom stanju kao udata žena, koja zajedno sa svojim voljenim partnerom Nemanjom Gudeljom boravi u očaravajućoj zemlji Španije. U svojoj potrazi za oličenjem modernosti i mladalačke energije, Cecina ćerka je vatreno prihvatila urbani stil koji odiše sofisticiranošću i trendom, što je odraz njenog izuzetnog asortimana modnih komada koji krase njenu pomno sastavljenu garderobu.

Može se reći da je njen ormar sličan pravoj riznici, u kojoj se krije opsežna kolekcija dragulja koji bez napora podižu njenu modnu igru. Štaviše, Tasa posvećuje ogromno vremena i truda svom fizičkom izgledu, vodeći računa da se predstavi na što besprekorniji način. Ova posvećenost je evidentna u značajnim finansijskim ulaganjima koje ulaže u nabavku izuzetnih odjevnih predmeta i dodataka koji povećavaju njenu ukupnu privlačnost. Nadalje, marljivo se pridržava konzistentnog režima vježbanja, marljivo oblikujući svoju građu kako bi održala optimalan nivo kondicije i gracioznosti.

Anastasija Ražnatović je stekla reputaciju zbog svog besprekornog smisla za modu, što je u velikoj meri uticalo na njene pratioce na Instagramu koji često pokušavaju da imitiraju njen izbor odeće. Nakon pažljivog razmatranja, Anastasia je odlučila da se odluči za boju koja je trenutno u trendu.

Dobro pripijeni smeđi kombinezon koji je istakao njenu figuru iskombinovala je sa odgovarajućom kožnom jaknom, čizmama i torbicom u istoj nijansi. Anastasijina šminka savršeno je upotpunila njenu frizuru koja je imala meke i elegantne talase. Njen manikir, elegantno nanošenje nebesko plavog laka za nokte, privukao je mnogo pažnje i divljenja zbog svoje sposobnosti da doda živost i raznolikost njenom ukupnom izgledu.