Malo je poznato da je kuma Jeleni Karleuši proslavljena bivša manekenka Ivana Kukrić. Ivana je odigrala ključnu ulogu u Jeleninom venčanju sa Bojanom Karićem, služeći kao svedok njihove zajednice.

Nažalost, njihovo bračno blaženstvo je kratko trajalo, jer se veza između Jelene i Bojana raspala ubrzo nakon veselog svadbenog veselja. Shodno tome, čini se da je i veza između kumova došla do kraja. Manekenka je primetno izostala sa liste zvanica za pevačičino drugo venčanje, na kojem se udala za Duška Tošića. Iznenađujuće, pevačica je za kuma odabrala modnog kreatora Darka Kostića, ostavivši mnoge da nagađaju u kakvoj je vezi sa manekenkom. Odsustvo bilo kakve veze na društvenim mrežama između bivših prijatelja i kuma ukazuje na nedostatak komunikacije među njima.

Uprkos geografskoj udaljenosti i očiglednom nedostatku direktnog kontakta, njihovi javni profili nude uvid u njihove živote, ostavljajući prostor za radoznalost i neizvjesnost o tome kako će se snaći u ovoj jedinstvenoj situaciji. Nakon raskida njihovog prijateljstva, Jelena se našla u ulozi majke ne samo jednom, već dvaput, dok je Ivan to doživeo samo jednom. U nedavnom događaju, poznata manekenka izašla je na javnu platformu kako bi radosno objavila dolazak svog drugog dragocjenog djeteta.

Vredi napomenuti da je voljena kuma Jelene Karleuše, koja je već dugi niz godina sastavni deo života njene porodice u užurbanom gradu Los Anđelesu, takođe dočekala prinovu u njihovom ljubavnom klanu. Pokazujući svoju neizmjernu sreću, otišla je na popularnu platformu društvenih medija Instagram, gdje je sa svojim predanim pratiocima podijelila dirljive snimke preslatke novorođene princeze. Naravno, ove šarmantne slike izazvale su obilje pažnje i brojne komentare dobronamjernika i obožavatelja.