Rakija, poznata i kao prirodna rakija, jako je alkoholno piće koje podsjeća na vinaigrette i votku. Ovaj napitak izrađen je postupkom destilacije fermentiranog voća i obično se može pohvaliti udjelom alkohola od oko 40%. Ipak, ako se priprema kod kuće, rakija može postići još veću jačinu, dostižući volumen alkohola od 50 do 60%.

Intrigantna varijanta rakije je Prepečenica, koja prolazi proces dvostruke destilacije i povremeno prelazi granicu od 60% alkohola. Brlja, nadaleko poznat i korišten izraz, odnosi se na vrstu rakije koja je lošije kvalitete i relativno je jeftina zbog manjeg udjela alkohola. Razlog za njegovu lošu kvalitetu može se pripisati različitim čimbenicima kao što su neadekvatno čišćenje opreme za destilaciju, korištenje nečistih boca i aparata te korištenje obične vode umjesto destilirane.

Ovi čimbenici pridonose njegovoj sveukupnoj jeftinosti i manje poželjnom okusu. Kako bi dodatno prikrila svoju inferiornost, brlja se često umjetno boji kako bi se prikrila niža kvaliteta, što je u potpunoj suprotnosti s autentičnim rakijama koje su u pravilu bezbojne. Pravu boju i prepoznatljiva svojstva prava rakija dobiva odležavanjem u drvenim bačvama, bez potrebe za bilo kakvim dodacima poput šećera, karamele ili sličnih tvari. Ako je žena slučajno neeuropskog podrijetla, preporučuje se da dobro pripazite na unos rakije kada je u društvu članova vaše obitelji.

Zanosna australska manekenka Lucy Jade prvi put se susrela s brendijem, a kako se i očekivalo obilato ga je uživala. Međutim, potpuno su je zatekli neočekivani učinci pića koje nerijetko ima sadržaj alkohola veći od standardnih 40%, ponekad čak i do nevjerojatnih 60%. Dodatno, da bude veća uvreda na ozljedu, oportunistički pojedinac uspio je snimiti njezinu fotografiju u ovom nepredviđenom stanju.