Arijana Mihajlović proslavila je prvi rođendan bez prisustva svog supruga Siniše Mihajlovića. Njena fotografija sa decom i mužem je trajno prikazana na njenom Instagram nalogu. Voljena snaja iz Srbije, koja dosledno tvrdi da ni ona ni poznati Miha nikada neće prestati da postoje, napisala je sledeće reči:

„Sigurna sam da si tu, ispred mene. Srpska fudbalska zvezda je na konferenciji za novinare podelila svoju borbu sa leukemijom i dao šokantnu izjavu, tvrdeći da je njegova supruga jedina osoba koja ima veću mačku od njega. Takođe je otkrio da je njegova bolest identifikovana tokom rutinskog testa tumorskih markera. Nakon što je Sinišin otac preminuo od raka, počeo je da ide na redovne kontrole. Tokom ovih pregleda, doktori su mu pratili nivoe tumorskih markera. Kao rezultat ovog praćenja, otkriveno je da je Siniša obolio od leukemije.

 

 

 

Tokom intervjua, Siniša je samouvjereno izrazio odlučnost da u izazovu koji je pred nama izađe kao pobjednik. Dodao je da je optimista da će mu to iskustvo pomoći da raste kao pojedinac i razvije veći osjećaj zrelosti. Tokom svake bitke, Ariana je nepokolebljivo stajala uz njega. Tokom njegovog boravka u bolnici, spavala je u neudobnoj stolici i brinula se o njegovim potrebama, grdila ga kada se prenaprezao i grlila ga svom snagom. U svojoj knjizi “The Match of Life” priznaje da ne bi mogao trijumfovati bez njene nepokolebljive podrške. Iako je bolest bila strašni neprijatelj, Ariana je odbila da prizna da ih je smrt pobedila.

 

 

 

Na spomeniku podignutom njemu u znak sećanja, odana Italijanka ispisala je dve jednostavne srpske reči: „Volimo te. Njen zet je obeležio njen rođendan tako što je podelio njenu fotografiju sa Sinisom, pohvalivši je kao “najotporniju ženu” koju je ikada sreo, pravu “lavicu”. U međuvremenu, Sinišin rođeni brat izrazio je zahvalnost za sve što je učinila za svog partnera. U galeriji možete pogledati Arijanino dirljivo priznanje njenom pokojnom suprugu, kao i kolekciju njihovih dragih zajedničkih trenutaka.