Prije nekoliko dana poznati mladi pjevač , Ljuba Perućica postao je otac . Naime ,pjevač je bio  veoma uzbuđen zbog rođanja sina pa je tako  na društvenim mrežama podijelio svoju fotografiju sa suprugom i novorođenom bebom, a od tada je objavio i video u kojem se zahvaljuje svima koji su ga podržavali tokom ovog vremena.

 

 

Prema njegovim riječima, bio je zatrpan mnoštvom poruka i čestitki, iako zbog zauzetosti ne može odgovoriti na svaku pojedinačno. Njegovo uzbuđenje je opipljivo i bori se da obuzda svoje emocije dok suze prijete da se preliju. Pevačica se u srdačnom video snimku obratila njihovim voljenim prijateljima, porodici, poznanicima i simpatizerima, izrazivši ogromnu zahvalnost na ogromnom izlivu ljubavi i podrške. Uprkos tome što je od jutra primila bezbroj poruka čestitki, pevačica je osetila potrebu da napravi poseban video kako bi se svima lično zahvalila.

 

 

 

“Žao mi je što moram da obavestim da neću moći da odgovorim svima. Danas je za mene neverovatno emotivan dan”, izrazio je on u videu, a suze su mu navrle na oči. Nastavio je da se izvinjava svima, priznajući da nije u stanju da zadrži prisebnost, a da ne prolije suze. Izrazivši zahvalnost svima, Ljuba je, zajedno sa suprugom Katarinom Kolozeus, svom sinu dao ime Aleksej. Obuzet ogromnom ljubavlju i podrškom koju je dobio, Ljuba je osjetio kako mu srce puca od radosti i zadovoljstva. Uprkos tome, smatrao je potrebnim da se izvini za sve prethodne pritužbe. Ljuba je uzviknuo da se oseća kao imućan čovek.