Popularna pjevačiva Lepa Brena, poznata po svojoj lepoti, u više navrata je pokazala da visoko ceni Filipa Živojinića, svog sina, i da se prema njemu odnosi sa istom ljubavlju i pažnjom kao prema svome. Nedavno je isti nivo prihvatanja i ljubaznosti proširila i na svoju snaju Aleksandru Prijović.

 

 

 

Nakon nastupa u Areni, omiljena folk pevačica mnoge je dirnula iskrenom izjavom: „Sam pomisao na to šta je budućnost našeg deteta izmami mi suze na oči. Uprkos tome što je Boba bio otac Filipa iz njegovog prethodnog braka, Brenna je Stefana i Viktora uvek nazivala svojim sinovima. Brenna je jednom izjavila da je Stefan završio fakultet u Hjustonu, a njegov mlađi brat Viktor je sledio njegov primer. Nije neočekivano da su se Boba i Brenna u potpunosti posvetili pripremama za Filipovo vjenčanje. Preuzeli su razne obaveze kako bi osigurali da sve teče glatko na veliki dan. Brena je, prema izjavi datoj za “Grand”, preuzela odgovornost za sve gostoprimstvo u domu Živojinović tokom skupa koji je dokumentovan kamerama i bez premca. Dvorište je bilo uređeno s pomnom pažnjom na detalje, travnjaci su izgledali usisani, a ogromna staklena vrata bila su potpuno otvorena prema bazenu.

 

 

 

Zorica Nakić, Filipova majka, i njena partnerka Borka Mihajlović bile su vidno ushićene. Gosti nevestine porodice stigli su autobusom, a obred venčanja obavljen je u skladu sa tradicionalnim srpskim običajima. Brennina braća i sestre bili su oduševljeni kada su vidjeli tako veliku proslavu koja se održava u domu njihove sestre Fahrete. Aco Pejović, kum i dobar komšija Aleksandre Prijović, stigao je pre svih, a otišao je da bi se kasnije obukao. Dok su se gosti okupljali u prostranoj dnevnoj sobi, sve oči bile su uprte u Aleksandrinu venčanicu, koja je bila okačena na najvišoj tački hola – na raskošnoj ogradi širokog stepeništa koje vodi do toaleta. U crkvi je bila ukrašena svetloljubičastom haljinom koja joj je divno stajala.

 

 

 

Njen outfit je naglasio intrigantni fascinator, a na svadbenoj zabavi dala je izjavu svojim šarenim i dojmljivim odijelom. Boba je bio vidno oduševljen, i uprkos toplom vremenu, uhvatio se za svoju crnu lepezu. On je uspeo da izdrži venčanje u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Novom Beogradu u jednostavnoj beloj košulji. Međutim, činilo se da je njegova energija oslabila tokom popodneva, jer je uzeo kratak odmor od pet minuta.