Jovana Jeremić je već unazad nekoliko godina glavna tema srpskih medija.Srbija je puna vesti o nedavnom imenovanju Jovane Jeremić na Televiziju Pink, uz povećanje plata. Voditeljka će raditi petkom, a u znak zahvalnosti Željko Mitrović joj je poklonio automobil vrijedan 30.000 eura.

 

 

 

 

Željka i Milica Mitrović, kompanija u kojoj radim, odlučile su da produže emisiju za još jedan dan. Njihova odluka je doneta na osnovu visokih ocena koje dobijam vikendom, jasno stavljajući do znanja da je produženje neophodno. Ova odluka je takođe bila nešto čemu sam se nadao, i nevjerovatno sam zahvalan što su poslušali moj zahtjev. Rezultati su pokazali da smo spremni da ovu emisiju podignemo na viši nivo, sa još jačim temama i raspravama.

 

 

 

Dodavanje petka na raspored omogućava dublje istraživanje različitih tema, uključujući politiku, geopolitiku, čudne pojave u svetu i odnos Srbije i sveta. Svaki dan će biti posvećen određenim temama i temama. Kao i do sada, vikendom će se nastaviti program koji gledaoci očekuju, a ovakav jutarnji program ima samo Pink. Mene kao voditelja često upoređuju sa američkom ikonom Oprom Vinfri, a moj sistem rada je sličan njenom. Zato me mnogi zovu srpska Opra Vinfri. Izražavajući divljenje zapadnom medijskom sistemu, Jovana je otkrila svoju ljubav prema spontanosti i protivljenju svemu što je unapred određeno.

 

 

 

Ona je naglasila da nije nikoga raselila kada je petak u pitanju. Rođena 25. oktobra 1990. godine u Ljigu, osnovnu i srednju školu pohađala je u rodnom mestu. Odrastajući, živela je na čuvenoj Ibarskoj magistrali, gde su njeni roditelji držali poznatu kafanu u koju su dolazile poznate ličnosti. Za razliku od većine svojih vršnjaka, ona je svoje tinejdžerske godine provela pomažući roditeljima u baru. Zahvaljujući svom znanju, može sebi priuštiti kupovinu vrhunskih brendova kao što su Gucci i Prada bez potrebe za pomoći. Kao dijete privlačili su je luksuzni predmeti, a sada, kao odrasla osoba, može ih kupiti bez problema. Uprkos dugim satima koje Jovana provodi učeći, koji mogu da dosegnu i do dvanaest sati dnevno, često se rasplače kada vidi srećne i voljene ljude oko sebe. Njen um je zaokupljen mišlju da mora naučiti više od hiljadu stranica i položiti ispit.