Popularna pevačica Jelena Karleuša je tokom čitave svoje karijere konstantno održavala vitku figuru, čak i kada je nastupala u drugim regionima. Jelena Karleuša ponovo je zaokupila pažnju javnosti, kao što to često čini. Neki je nazivaju kontroverznom figurom, ali ona je nedavno za lokalne medije podijelila detalje o svojoj vezi sa suprugom Duškom Tošićem.

 

 

Osim toga, iznijela je svoje mišljenje o nevjeri u braku. Jelena i Duško Tošić u braku su deceniju i po. Zaustavili su se na neobičnoj kamenoj formaciji još 2008. godine. Jelena je bila odsutna tokom Vidovdanskog venčanja i kao rezultat toga, par je 1. septembra te godine dočekao svoje prvo dete, ćerku Atinu. Godinu dana kasnije, na isti datum, još jednom su blagosloveni rođenjem njihove druge kćerke Nike, čime je stvorena simbolična veza između ova dva događaja.

 

 

Tokom trudnoće, Jelena i Duško su se svjesno trudili da ostanu podalje od očiju javnosti i medijske pažnje. U tom vremenskom periodu snimljeno je više fotografija, a Jelena je i sama učestvovala u drugoj državi na snimanju promotivne reklame. Tokom trudnoće, zadivljujuća pevačica je zadržala svoju vitku građu, sa izuzetkom njenog rastućeg stomaka koji je otkrivao da nosi dete. To je važilo i za vreme snimanja reklame na drugoj lokaciji, gde je u fokusu bila potraga muškog lika za njom, nesvesna činjenice da je Jelena očekivala sve dok on ne primeti njen izbočeni stomak. Jelena je bacila zadovoljan osmeh na gospodina u ovoj reklami dok je od njega primala buket ruža.