Veliki broj poznatih ličnosti sa domaće estradne scene okupili se  na proslavi rođendan Sofije Trajković, ćerke Đanije. Među zapaženim učesnicima bili su Saša Matić i njegova supruga Anđelija. U jednom prestoničkom restoranu pevač Radiša Trajković Đani priredio je proslavu rođendana i punoletstva svoje ćerke Sofije.

 

 

 

Pozvao je brojne kolege iz estrade da mu se pridruže ovom posebnom prilikom. Saša Matić i njegova supruga Anđelija bili su među gostima koji su prisustvovali događaju, među kojima su bili i Slađa Alegro, Jane Todorović sa ćerkom, Dragan Tašković Tašket, Ace Pejović i njegova supruga Biljana. Saša i Angelija su konstantno prisutni u zapaženim prilikama, a kao i sam izvođač, Angelija ne propušta da skrene pažnju. Uprkos tome, nikada se ne pojavljuje u javnosti niti se bavi medijskim oglašavanjem.

 

 

 

Fotografije sa njihove rođendanske proslave otkrile su njenu duboku strast prema modi, o čemu svedoči i trendi odeća koju je ponela za Sofijin poseban dan. Zbog kišnog vremena u Beogradu te noći, Angelija se odlučila za čizme, tačnije za par Brunello Cucinelli chelsea čizama od prevrnute kože, upotpunjene potpisom brenda. Ove čizme su veoma poželjne i mogu koštati više od 2500 dolara na mreži. Čizme bež boje imaju upečatljiv kontrast u obliku tamno smeđe linije u području prstiju. Bijeli kaput koji je pričvršćen trakom, a ne dugmadima, Angelija je uparila sa ostalim stvarima. Mnoge žene cijene ovaj praktičan stil i nastavljaju ga nositi iz godine u godinu. Uz to je uključila i bijelu haljinu koju je nosila ispod kaputa.

Saša i Angelija su dugi niz godina u srećno

 

 

 

m braku, a tokom razgovora Saša je otkrio ono što veruje da je ključno za zadovoljnu zajednicu. Objasnio je kako međusobno komuniciraju kada su u društvu. Saša ima jednostavnu filozofiju kada su u pitanju veze. Ljubav, razumijevanje i podrška su ključ uspješnog partnerstva. Ne vjeruje u iskupljenje zbog odsustva od kuće, niti se iskupljuje za sebe. Kada je Saša kod kuće, želi da bude okružen pozitivnom i radosnom atmosferom. Ako to nije slučaj, on odlučuje da ode. Iako može delovati kao sebičan, Saša veruje da je veran sebi. Isti princip važi i za njegov brak. Da su on i njegova žena ikada bili na lošem mjestu, on ne bi oklijevao da ode.