Proteklih nekoliko dana mediji su se okomili na proslavljenog pjevača Borisa Novkovića kada se pojavila vijest da prolazi kroz četvrti razvod. Boris je bio u braku sa bivšom manekenkom Iris Wolff četiri godine, ali čini se da je njihova veza u posljednje vrijeme bila na klimavim nogama. Izvještaji o njihovom razdvajanju pojavili su se prije nekoliko mjeseci kada su komšije primijetile da par ne živi zajedno.

 

 

 

 

 

Nadalje, izvori u medijima su potvrdili da Borisovo prezime više nije istaknuto na njihovoj zajedničkoj rezidenciji, već samo Wolff. Bilo je jakih indicija da je par odlučio da prekine vezu. Tome je doprinijelo nekoliko faktora, uključujući njihovu aktivnost na društvenim mrežama. Naime, Irisin profil prikazuje samo slike njene djece, bez vidljivog prisustva Borisa. Boris nikada nije otkrio lične podatke o sebi na platformama društvenih mreža, već ih koristi isključivo u svrhu promocije svoje muzike, koncerata i profesionalnih vijesti.

 

 

Podsjetimo, Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti još 2019. godine, a iz braka su dobili dvoje djece. Nažalost, brak para okončan je razvodom samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja, o čemu je Boris u tom periodu iskreno pričao. Iris i ja već duže vrijeme živimo odvojeno. Obostrano smo pristali na razlaz i razišli se sporazumno. Uprkos našoj razdvojenosti, mi smo zajedno roditeljstvo naše ćerke od njenog rođenja. Kako vrijeme prolazi, nadamo se da ćemo razjasniti našu situaciju. Zbunjujuće je vidjeti kako su mediji prikazali našu situaciju. Važno je napomenuti da ni Iris ni ja nismo spomenuli riječ “razvod”. Pevač, koji je prethodno popravio vezu sa Ajris, čini se da je ponovo zapao u težak deo s njom.