Dragana Mirković, najistaknutija regionalna pevačica, u poslednjem delu emisije “Rame uz rame sa Draganom” prisetila se prošlosti, uključujući i produkciju muzičkih spotova i partnerstvo sa Dejanom Miličevićem, koje joj je pomoglo da prevaziđe svoje granice. Folk pevačica je tokom intervjua otkrila sve zamršenosti procesa snimanja spota za svoju pesmu “Poslednje veče” i razgovarala o preprekama sa kojima se suočavala. Uvek sam uživao u pomeranju granica i nikada nisam odbio izazov.

 

 

Na primjer, oduvijek sam držao kosu crnom, ali kada je moj saradnik predložio srebrnu podšišanu periku, odlučio sam da je isprobam. U početku mi je bilo malo čudno, jer nikada ranije nisam imala kratku kosu, ali sam bila spremna da eksperimentišem. Čak sam prvi put nosio kontaktna sočiva i uprkos početnim poteškoćama sa stavljanjem, držala sam ih preko 12 sati. Vjerovao sam svom saradniku, a krajnji rezultat je bio vrijedan rizika; ponekad se mora biti spreman da pokuša nešto novo i odvažno. Dragana je u razgovoru napomenula da je oduvek bila avanturista, ne samo na putovanjima već i u karijeri, što joj je išlo na ruku.

 

 

 

Govorila je o različitim preprekama i opasnostima sa kojima se suočavala tokom svog profesionalnog puta, ali je podijelila i značajan uspjeh iz 1995. godine kada je izvršila značajan utjecaj na domaću pop scenu. Dragana je tokom intervjua otkrila da je bila pionir nošenja patika i ženskih cipela na bini, a takođe i prva koja je nastupila na bini. Tada je prva koristila rekvizite i scenografiju, a ljudi još pamte njenu inovativnu upotrebu rekvizita “Madonna”, koji je prvi put uvela u Srbiju 1995. godine.