Nakon što je simpatična fotografija malenog dječaka rumenih obraza obišla internet, isti dječak je sada odrastao i postao uspješan glumac sa spiskom filmskih uloga ispod pojasa. Njegovi nastupi u raznim televizijskim serijama donijeli su mu visoke pohvale publike koja se divila njegovom glumačkom umijeću. Pratioci Radovana Vujovića posebno su se obradovali kada su videli njegovu fotografiju iz detinjstva.

 

 

 

Uprkos očiglednim trijumfima njegove glumačke karijere, život ovog glumca ostaje obavijen enigmom. Međutim, činjenica je da je svoju glumačku karijeru započeo sa 17 godina, a da je 2005. godine diplomirao na FDU kod profesorice Biljane Mašić. Nizom impresivnih predstava ostavio je neizbrisiv trag u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Pred publikom je debitovao u “Satanic Warrior” i brzo je osvojio srca mnogih svojim portretom Risa u “Vojnoj akademiji”. Trenutno gostuje u veoma popularnoj emisiji “Deca zla”, gde opčinjava gledaoce ulogom Nikole Bobića, veoma cenjenog advokata. Na prvi pogled, fotografija Radovana Vujovića iz detinjstva mogla bi da podstakne pitanja o ličnom životu glumca.

 

 

 

Iako je opštepoznato da održava bliske veze sa kolegama glumcima Viktorom Savićem, Aleksandrom Radojičićem i Aleksandrom Tomić, uspostavljeni su i emotivni odnosi sa Anjom Alač i Milenom Radulović. Nakon rastave od Milene, Radovan je svesno nastojao da sačuva svoju privatnost, čuvajući svoje lične stvari od pogleda javnosti i medija. Nakon odluke da se javno pozabavi zlostavljanjem koje je doživela u školi glume Mike Aleksića, Vujovićeva je dobila veliki izliv podrške. Uprkos odbijanju određenih uloga, Radovanu Vujoviću nije nedostajalo prilika kao mladom glumcu.

 

 

 

Ipak, savjetuje da ne usvajaju sličan način razmišljanja među svojim vršnjacima, jer smatra da se njegov uspjeh u velikoj mjeri pripisuje slučaju, a ne isključivo njegovom izuzetnom talentu, za koji mnogi vjeruju da je razlog njegovih čestih angažmana. Da li će drugi slijediti ovaj princip ili ne, tek treba da se utvrdi.