Bivša supruga Gorana Ivaniševića , čini se da uživa u veoma atraktivnom društvu. Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević, ponovo je u centru pažnje. Ovoga puta zbog otkrivanja njegove nestabilne veze sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović. Bivša teniserka sa Dragovićem dijeli dvoje djece, po imenu Amber Maria i Emanuel.

 

 

 

Nedavno su mediji objavili vijest da Ivanišević vodi sudski postupak protiv bivše supruge i kćerke, što je izazvalo niz reakcija. Nacional navodi da je Ivanišević pokrenuo nekoliko sudskih postupaka protiv svoje bivše supruge. Osim toga, pokrenuo je i sudski postupak protiv svoje kćerke, koja se trenutno bori za pedeset posto udjela u delux apartmanu koji joj je poklonila Tatjana Dragović. Uprkos stalnoj negativnoj pažnji medija na njihovu burnu vezu, Tatjana utjehu od svog dugogodišnjeg partnera Vlahe Arbulića. Iako je njihov zategnut odnos ponovo dospeo na naslovnice, Tatjana ostaje nepokolebljiva u uverenju da će joj Arbulić nastaviti da joj pruža nepokolebljivu podršku i naklonost. Prvi susret muzičara i Tatjane bio je u obližnjoj teretani.

 

 

 

Godinu dana nakon njenog razvoda, formalizirali su svoju romantičnu vezu. Ubrzo nakon što su postali par, dočekali su svoju kćer Luce. Instagram se može pohvaliti nizom slika koje oduzimaju dah njih dvoje. Važno je priznati da je Tatjana od Vlaha starija dvanaest godina. Kada su se prvi put sreli, Vlaho se još školovao, ali izgleda da razlika u godinama nije omela napredak njihove veze.

 

 

 

Prema intervjuu za Story.hr, Vlaho, koji se smatra jednim od najatraktivnijih parova u Hrvatskoj, iznio je svoja saznanja o roditeljstvu. 33-godišnji muzičar je izrazio da on i njegova partnerka smatraju da su i čvrsti i saosećajni kada je u pitanju vaspitanje dece. Iako daju prioritet nježnosti, oni također razumiju važnost održavanja zdravih granica. Oni vjeruju da je postavljanje granica ključno i korisno za sve uključene strane.